Haramiler adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
güzel player güle güle satarasın inşallah ama arkadaşların dediği gibi phpler ve playerler o adamların kazancını kestiğinden ömür kısa oluyor yani 100 k hitli 10 kişi mail.ru veya vk.com'un reklamını gostermediğinde oranın belki 200 300 k hit zararı ve reklam gösterim zararı olacağından ömrü kısa olacak bu playere vereceğiniz garanti ne kadar acaba yarın birgün patlarsa denilen şekil sorunu giderebilecekmisiniz ?
merhaba, hocam benim burda hoşlanmadığım durum şu
sanki ilk kez player yapmısım ve ilk kez böyle bir iş varmış gibi davranılması
ömrünün kısalıgı ile ilgili de dediginiz şeyin videobb içinde yaptık videozer içinde face için . ve diğerleri içinde
ben günlük 4-5 milyon gösterime cıkmıs bir player satıcısı idim . dediginiz kısa ömürlükleri her yazılımcının üstüne yıkabilmek mumkundr. benim burdaki ana noktam budur . VK nın suan için kazancı yok , yani vk için kısıtlama kıstası yüklenme ve sikayettir. Şu konu içinde vk bu playerla keser patlatır demek o arkadaşların uslubu ile sadece benim işmi baltlamaktır .

Konuda ve alırken sartlar kısmında belirtildiği gibi teknik manada mumkunat varsa güncelleme yapılr bunu her playerımda böyle yaptım, aylık ücretli satıslarda güncellemeler ücretsizdi zaten aylık bu nedenle ücret alınıordu .
Bu tek ödemelik oldugu için güncellemeler ücretlidir ve güncel lisans ücretini asmayacak ücretlerdedir.
En başında yazdıgım gibi, herhangi bir script tema vb yazılımlarda bekleyeceginiz garantiyi bunda beklerseniz olmaz.
İşin farkında olanlar bilir.

Umarım kızdıgım ve hos bulmadıgım noktayı anlatabilmişimdir. Kimseye bu söylem yapılmazken uzun aradan sonra gelip konuma böyle yazılması, yazılma uslubu , hiç de kaygılı ve iyi niyetli değildi.
Ben piyasayı bu manada bitirmek istesem inanın cok daha farklı argumanlar elimde var yaparım/yapardım.

Bunu herkesin bilmesi şarttır. Yoksa adım atamayız. Bu bağlamda VK için zaten olay aşırı yüklenmedir. Aşırı yüklenmeyi de aslında embedleri dagıtan BOT ve bot toplu sistemleri yapmakta.1 video asıl kaynaktan yüzlerce kişiye verilmekte. 200 K 300 K ları bırakın milyonluk gösterim olusmasına sebebiyet veren bot sistemleri için laf edilmeyip bana böyle yaklasılması düşündürücü

İyi satış dilekleriniz için teşekkür ederim
Umarım kendimi açıklayabilmişimdir.