Broon adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Niye hiç kız yok ne biçim bir sınıf diyecektim ki aklıma makine mühendisliği okuduğum geldi oturdum soğuk su içiyorum. (Harlem Shake hakkında yorumum yok.)
Üniversite yıllarım geldi benimde aklıma, Metaluri ve Malzeme Mühendisliğindeyiz, ilk sene. Fakültedeki en berbat en eski binada bir tek biz varız. Kantin bile yan binadaki İnşaatçıların 2. kantini ile beraber kullanılıyor. Bir gün sabah ilk dersten sonra çay içmeye kantine giriyoruz, oturduk masaya, yanımdaki arkadaşlaran biri dirseği ile göğsümü delerek "Oğlum kantinde kız var ohaaa" demişti.

Ne zaman Mühendislik Fakültesinde Kız öğrenci diyaloğu olsa, aklıma bu anım gelir... Şimdi bizim eski bölümü yeni binaya taşımışlar, Kimya ve Endüstri Mühendisliği ile aynı binada, ortak kantindeler!