Deneme amaçlı kendilerinden 1 adet vds almıştım. ALdıktan 1 hafta sonra kendileri ile sorun yaşamaya başladım. Beni bu işlerden anlamayan acemi birisi yerine koyarak kandırmaya ve daha çok para koparmanın yollarını araştırmaya başlamışlardı. Kendileri hakkında sitede şikayet konusu açtım ve haklı çıktım, konuyu sildirmem durumunda mağduriyetimin giderilerek ücret iadesi yapacaklarını bildirmişlerdi..
Ücretin iadesini de onu kes bunu kes KDV kes felan filan derken neredeyse bedavaya getirmeye çalıştılar işi. Birde üstüne üstelik %100 haklı olmama rağmen üzerimde hakları varmış gibi herşeylerini bana haram ettiler
R10'un eski yönetici ekibinin açtığı site üzerinden bana PM gönderdiler 2 ay kadar önce..
bilsan adlı üyeden alıntı:
Merhaba,
********* Efe ben. Aramızdaki buzları çözmek ve gönlünü almak adına, ücretsiz olarak mail serverını kurabilirim yardımcı olabilirim. İyi çalişmalar.
Olayın derinine girip ıdısını dıdısını incelemek ve başınızı ağrıtmak istemiyorum ama bu alıntı bile karakterlerini azda olsa sizlere göstermeye yeter..