Herkese merhabalar,
3 yılı aşkın süredir çeşitli sitelere makale yazmaktayım. Yaklaşık 5 aydır da R10 üzerinden ücretli makale yazıyorum. Burada ücretli makale yazmaya başladığımdan beri de sürekli yazdığım siteler var ve boş vaktim kalmadığı için de hazır makale bulunduramamıştım. Yaza girmemizle beraber bu kategoriye de ağırlık vermek istedim.

Bu konu başlığı altından da sürekli yeni satışa çıkaracağım makaleleri yayınlayacağım. Her biri için ayrı başlık açmaktansa, her gün ya da bir kaç gün arayla makale satışlarını bu başlığı güncelleyerek satışa çıkaracağım.

Ayrıca bu başlık altından ya da özel mesajla yazılmasını istediğiniz makale konusunu bildirebilirsiniz.

Benim, makalelerim, referanslarım ve detaylı bilgi için lütfen diğer konumu inceleyiniz.

İş prensibi olarak gördüğüm ve sevdiğim kısa bir cümle vardır: Memnuniyetiniz, memnuniyetimiz.

ŞU AN HAZIR MAKALE BULUNMAMAKTADIR.

Bu konu altından satılan makale sayısı: 15

ÖDEME İŞLEMİ

Ödemeler Ziraat Bankası, Vakıfbank ve Garanti Bankası aracılığıyla kabul edilmektedir. Bunların dışında alternatif bir ödeme yöntemi yoktur.

Dip Not: Ziraat Bankası'na kartsız işlem ile yatıracağınız ücretlerde kesinti yaşanmamaktadır*.

*İstisnai durumlarda kesinti yaşanırsa sorumluluk kabul edilmez.