genel olarak daha çok yoğun duplicate içerikler..penguen götürdüğü link spam ve keyword spam..
dikkat edilmeyen şey ise link çeşitliliği ve kelime çeşitliliği yok sitelerde..bir konu var ama sadece hep bana anlayışı var..hiç link çıkışı olmayan siteler var..site içi linkleme yok yada varsa bile kelime bazlı..gidip örnek otel kelimesine link vermenin ne anlamı var...daha long term(uzun kelimeler) düşünmek ve bunlara link vermek lazım..oda max 1 yada 2 (site içi) dış link ise bir sınır yok ama abartmayın..mesela wikipedia bir makale sizin konunuz ile alakalıysa buna link verin..
ha birde şu var bir otel tagının indexlenmesinin hiçbir anlamı yok..en güzel oteller tagını indexletirsin ama sadece otel kelimesini indexletip..birde bu otel tag indexleme ayrıntılarında duplicate içerikle karşılaşınca bas bas bağırıyor site gel beni ye diye..
bakın hala şunun farkında değil insanlar..panda sürekli güncelleniyor..penguende..milyonlarca site var ve eskiden göz ardı edilen bir şey şu an göz ardı edilmiyor siteyi çökertiyor demekki bu güncelleme ortak hataların olduğu siteleri uçurdu..
birde lütfen şunu yapmayın footere kendi kelimenizi koyupda mesela otel kelimesine link verip tüm bunu olduğu gibi tüm postlarda arşiv sayfalarında yayınlanlatmayın..siteniz güzelse bile b.k eder çıkarsanız..eskiden işe yarıyorsa bile bence şu an işe yaramıyor
yorumları uygulamak zorunda değilsiniz sadece gördüklerimi içten söylüyorum..
daha çok şey denecek durumlar varda neyse..
hocam benim size gösterdiğim siteyi birebir özetlemişsiniz

dikkat edicem yönlendirmelerinize göre düzenlicem hayırlısıyla