İçerik kopyalamak (ÇALMAK) Hırsızlıktan başka bir şey değildir, beni şaşırtan ise şuradaki yüzlerce yorumda kopya içeriği yani hırsızlık yapmayı teşvik eder durumda, herkesin klavyesinden başka sitelerden içerik çalmayı onaylamak çıkmış...

Şimdi olaya şu yönden bakalım, hepimiz müslümanız, peki dinimizde hırsızlık helal mi? Hayır, peki hırsızlıktan elde edilen para helal mi? tabiki hayır, o halde hırsızlık ile elde edilen yani içerik çalarak kazanılan para helal mi, demek ki hayır, o halde başkasının sitesindeki içeriği kendi sitesinde yayınlayarak para kazanan arkadaşlar lütfen sağda solda evimize helal ekmek götürüyoruz demesinler, çünkü başkasına ait bir şeyi almanın hiç bir doğru yanı olamaz, başarıya giden yol bu olsada...

Lütfen arkadaşlar, herkes birbirinden almak yerine yeni içerikler üreterek yeni bir bilgi katmanın peşine düşelim bunun yanında da paramızı kazanalım...

"Hile ile iş gören mihnet ile can verir, namusuna hürmet eden nesline şeref verir..."

2007 den beri site işletiyorum, geçimimi bu işten sağlıyorum, güzel kazançlar elde ettim ve tamamı özgün içerikten, yani isteyince oluyor arkadaşlar, fedakar olun, örneğin ayda 3 bin tl kazanıyorsan bunun bin tl sini yazara verin özgün olarak yazsın, bir şey kaybetmezsiniz

kesinlikle özgün içerikten vazgeçmeyin...

Ben kendime şunu ilke edindim, "PARANIN ÖN PLANDA OLDUĞU HER İŞ BAŞARISIZLIKLA SONUÇLANIR" size de tavsiye ederim

Herkese bol kazançlar...