Allah bu konuda arama yapanları r10'dan korur inşallah. Neler yazılmış hakikaten çok garip.
Karabasan'ın dinle ne alakası var arkadaş, hepiniz google hakkında her şeyi biliyorsunuz ama gidip bir araştırma mı yapamıyorsunuz, yazık...
Bana 3 hafta önce ilk kez böyle bir şey oldu ve gayet normal karşıladım. Aslında güzel de bir şey. Vücut rüyada gördüğü şeyin aynısını yapmasın diye beyin olayı devralıyormuş ve sizi devredışı bırakıyormuş bir süre.
Ha ben de kulaktan dolma bilgiler oldugu için ve ilk kez karşılaştığımdan dua okumaya başladım. Ama dua okudukça daha kötü oldu. Sonra dedim ki herhalde öldüm. Ulan ne şanslıyım, hiç acı çekmeden öldüm diye seviniyorum falan bi baktım uyandım.
Hocam ben burada konu olsun diye bu konuyu açmadım. Gerçekten yaşamış olan veya bir bilgisi olup da benimle paylaşmak isteyen olur diye konu açtım. Ayrıca Karabasan diye bir şey olduğunu iddia etmiyorum, halk arasında "Karabasan" olarak geçtiği için başlığa parantez içinde yazdım zaten. Konuyu okuyup görüşünüzü yazdığınız için teşekkür ederim.