Zapotec adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Geleceğin mesleği diye sorarsan zaten en çok para kazanılacak devamlılığı olan bir meslek sorarsın. Diğer türlü kişinin zevk alacağı alan kendi mesleğidir. Ben bilgisayar bölümünü bıraktım dil edebiyat okuyorum şimdi. Gelecek var diye mi? Hayır sadece o alanda işimi severek yapacağım için. Sene 2009'da Lojistik geleceğin mesleğiydi hala öyle mi bilmiyorum.

Ama ben en çok para kazanacağım bir meslek sormuyorum ki. Zaten herkesin aklında belli bir meslek grubu var. Ben burada kafamda ki belli meslek gruplarında insanların gelecekte o meslek grupları hakkında düşündüklerini merak ediyorum. Severek yapacağım, kafamda ki meslek gruplarının geleceği olup olmadığını, Türkiye'de ne gibi durumlarla bu mesleklerin karşı karşıya olacağını bilgili insanlardan, buradan öğrenmek isteyeni sorgulayan araştırmak isteyen biriyim. Yanlış anlaşılmak istemem. Böylelikle bu meslek gruplarını bir şekilde tartışıyoruz.

Para için hiç bir zaman bir meslek edinmek ne istedim, ne de isteyeceğimi düşünüyorum. Büyük konuşmakta istemem ama ben asla mesleğimde parayı ön plana çıkartan biri olma taraftarı değilim.