Size göre bir iktidarın yapması gereken bir ülkenin iletişim ağını başkalarına kiralayıp sorumluluğu üstünden atmak mıdır? Kendi vatandaşlarına fahiş fiyat, düşük kalite hizmet verilmesine göz yummak mıdır?
Sevgili Arif Hocam,
Türk Telekom devletin elinde iken verilen hızlar ve hizmet / alınan ücret durumu ortadaydı bunu sizde biliyorsunuz. Şimdiki hızın da varkındasınız. Düşük kalite faiş fiyat dediğiniz tarife nedir ? ben 16mbit internet'e 65 tl vermekteyim, tamam yüksek olabilir ama faiş kelimesine uygun değil.
Ben bizzat yaşadım / gördüm, türk telekom devletin elindeyken sözüm ona teknisyen memurlar altın kaplama olan ekipman parçalarını nasıl cebe atıyorlar. Yapılması gereken işleri nasıl erteliyorlar, yapsalarda olması gerektiği gibi yapmıyorlar. Hepsini bizzati gördüm daha beterini gören network uzmanı bir abimde var.
Yani Türk Telekom denetimin sağlanamamasından kaynaklı devredildi. Bu benim görüşüm tabi... öncelik para değildi. Eksikler / hatalar yokmu ? Var elbette. Hiçbir şekilde at gözlüğü takıp da AKP herşeyi harika yapıyor,yaptıysa bir bildiği vardır demiyorum.
Lakin bu ülkede iyi yapılan şeylerin de farkında olmak, yiğidi öldürsek de hakkını vermek lazım.
Devletimizin kendi verilerini kapalı bir sistem gibi (buna TSK örnektir.) elinde bulundurup, tek elden yönetmesi bence çok yerinde ve güzel olacaktır.
Saygılarımla.