Bahsettiğin kişi Bu ülkenin Başbakanı babanın oğlu değil, yok tayyip ülkeyi sattı ampuller gibi ezik ezik konuşma.
Bilmediğin araştırmadığın konular hakkında gelip burda bodozlama dalıpda morarıp gideceğine araştır öğren sonra gel burda konuş.
Türk telekomu sattı diyorsunuz, "Türk Telekom satılmadı, 21 yıllığına işletme hakkı devri ile kiralandı. 15 yıllık işletme süresi kaldı. 15 yıl sonra tüm yatırımlar ve gayrimenkulleri ile birlikte devlete devredilecek." 6 yıl önceki Türk telekom ile şimdiki türk telekom arasında ne kadar fark var yatırımda ve büyümede kapasiteniz almaz o yüzden sattı dersiniz 15 yıl sonra bu yatırımlar herşey dahil devletin oluyoır zaten kiralandı yani SATILMADI.
Tüpraşı sattı dediniz %51 hissesi verildi %49 halen devletin.
Petkimi sattı dediniz %51 hissesi verildi %49 halen devletin %51 hisseyi alanlar ise Türki Cumhuriyetlerinden şirketlerin oluşturduğu TransCentralAsia Petrochemical Holding Ortak Girişim Grubu oldu.
Bunun gibi niceleri, Şimdi Türk telekom özelleştirilmeseydi Sayın başbakanın veya bakanların işi gücü yok ülke genel sorunu yok türk telekom hat uzunluklarını şu mahalleye kaç mbit hat gidiyor bunları düşünecekti dimi sana göre
Hükümetin işi ülkeyi düzeni sokmaktır hükümetin işi milletin güvenliğini almaktır huzurunu sağlamaktır petkim, türk telekom, tekel işletmek değil bak en azından özelleştirme sayesinde artık o kurumlarda uçuk fiyata çalışan yok devletin kasasından giden bişey yok aksine giriyor kdv alıyor.
Hükümetin en iyi yaptığı şey silahlanma süper yatırımlar yapıyor ve süper güç olma yolunda ilerliyoruz kimilerinin zoruna gitsede bu gerçek Durmak Yok Yola Devam
Arkadaşa bir çok konuda katılıyorum...
Kim ne derse desin, ne olursa olsun.
Türkiye Cumhuriyeti kurulduğu günden bu güne hiç olmadığı kadar güçlü bir ülkedir
Halk giderek yoksullaşıyor DOĞRU, vergiler ve giderler artıyor DOĞRU, maaşlara yeteri kadar zam yapılmıyor DOĞRU...
Ama bu sadece Türkiyedemi oluyor? Bütün dünya süper yaşıyorda sadece bizmi yoksulluk yaşıyoruz? Amerika Birleşik Devletlerinde sosyal güvencen olmasa geberdim desen hastanede nabız tutmuyorlar, abartmıyorum hastane kapısında ölsen kimsenin umrunda değil, hatta haberciler gelir bir insan nasıl ölüyor diye program yapar para kazanırlar, "ooooooolleeey öldü" "hahaha" derler ciddiyim...
Türkiyede kötüde olsa herkeze hastane bakıyor en azından acil durumda kimse senin ölmeni izlemez...
En yakın örnek Yunanistan, ya Yunanistan gibi olsaydık... Zenginliği elde edip sonradan kaybetmek gibi veya devletin kasasında 1 kr para olmaması ve emekli maaşlarını veya kamu görevlilerinin maaşlarını gününde ödenememesi gibi...
Yada ülkenin yurt dışından para alabilmek için dilencilik yapması gibi...
Eklemeden edemeyeceğim Agresif dış politikayıda çok beyeniyorum... Biz Türkler fakir olabiliriz ama yabancı güçlerin ezebileceği bir toplum değiliz. Bence dış politikada çok daha agresif olmamız gerekiyor, onlar bize nasıl davranıyorsa kat ve katını davranmalıyız...