SİSTEMİN KURULMASI İÇİN NELER GEREKLİ?
Ödeme işleminizi gerçekleştirerek siparişinizi tamamlayın. Daha sonra özel mesaj ile bize sistemin kurulacağı internet sitesinin hosting ile ilgili bilgilerini gönderin. Satın alma işleminden sonra internet siteniz ortalama 1-4 saat içerisinde kurularak teslim edilecektir. Hosting hizmetinizin Linux tabanlı ve PHP destekleyen bir sistem olmasına lütfen özen gösterin. Hem kendi zamanınızı hem de bizim zamanımızı çalmamış olursunuz.
BU TEMALAR DIŞINDA BİR TEMA YAPTIRMAK İSTERSEM?
Elbette bu temalardan birini seçmek zorunda değilsiniz. Sistemimiz Opencart açık kaynak kodlu eticaret sistemi üzerine giydirilmiş temalardan ve modüllerden oluşur. Dilerseniz kendinize özel bir çalışma yaptırabilirsiniz. Bunun için lütfen iletişime geçerek fiyat teklifi isteyiniz.
KREDİ KARTI İLE SATIŞ YAPMAK İÇİN NE GEREKİR?
Kredi kartı ile satış yapabilmeniz için öncelikle şirket olmanız ve vergiye tabi olmanız gerekir. Kurulumunu yaptığımız internet siteniz için bir SSL sertifikası kiralamanız ve bu aşamadan sonra sanalpos alacağınız bankalara talep ettikleri evraklarla başvurmanız gerekir. Bu işlemin ardından bankalar onay verdiğinide SSL kurulumu ve sanalpos ayarlarınız için bizimle iletişime geçebilir ve uygun fiyatlara sitenize entegrasyon yaptırabilirsiniz.
SENEYE DE SİZE PARA ÖDEYECEK MİYİM?
Hayır, kurmuş olduğumuz sistem açık kaynak kodludur, dilediğiniz gibi geliştirebilir ve üzerinde istediğiniz her değişikliği yapabilirsiniz. Önümüzdeki yıl ve ondan sonra sistemi kullandığınız hiçbir zaman sizden bir daha ücret talep edilmez.
BİR ALAN ADIM VE BARINDIRMA (HOSTING) HİZMETİM YOK
Bunların hiçbiri sorun değil. Dilerseniz küçük ek ücretlerle yıllık hosting ve alan adınızı biz tahsis ediyoruz. Fiyatlandırma için lütfen iletişime geçiniz.
DEMOYU GÖRMEK İÇİN TIKLAYIN! YÖNETİCİ EKRANI TANITIM VİDEOSU http://www.youtube.com/watch?v=9R0xbD1k5cE Ödeme: Misli.Com, Garanti Bankası, Ziraat Bankası, Sanalpazar +3TL, Paypal +3TL
Ödeme Bilgileri: http://divinity.hesapno.com/
Bir adet alınmıştır. Arkadaş gayet özenli ve yardımsever. Teşekkür ediyorum herşey için.
Hayırlı satışlar dilerim.
Payu Modülü ile birlikte aldim reelde görüşüp gercekten ilgili bir arkadas cok yardımcı oldu teşekkürler
1 adet script alindi.. çok ilgili bir arkadaş. tekrar dan teşekkür eder hayırlı satışlar dilerim..
1 Adet alınmıştır. İlgili arkadaş kendisine çok teşekkür ederim.
Hayırlı Satışlar
hızlı bir geri dönüş ve kurulum oldu işinin ehli biri teşekkürler
Yeşil tema alındı. teşekkürler..
Bir adet temalı alındı ve kurulum yapıldı.
Hızlı bir şekilde kurulum yapıldı ve arkadaş çok ilgilendi sağolsun.
Teşşekkürü borç bilirim.
çok ilgili bir arkadaş, 1 adet satin alindi..
tesekkurler
2. Yi satın aldım hızlı kurulum için teşekkürler
Hızlı kurulum için tekrar teşekkürler; tavsiye edilir.