Misafir adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
sevdigini soylemeyip pisman olacagina, soyleyip pisman ol bence hocam
hocam zaten çekindiğim şey tanışmadan hoşlandığımı söylemek o zaman %90 red eder zaten insan tanımadığı biriyle neden birlikte olsun öyle değil mi?

AhmtBrK adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
yuh be birader 3 yıl beklenir mi.valla bende eskiden çok çekingendim zamanla düzeldim.2 haftadan fazla beklemem yani.yazık günah canına yazık gitte konuş red yesen bile daha rahat edersin
hocam tanışma fırsatım olsa şimdi yine söylerim ama daha o beni tanımıyor

byrabbit adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Yüzyüze konuşamıyorsan sosyal medya yardımıyla hallet facebook falan ordan konuşmaya çalış.Fazla oyalanma derim kuş uçabilir.
Facesi yok ama twitteri var ordan tanışmak kolayda yüz yüze daha iyi olmaz mı?
Egemen adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Kötü olasılıkları düşün : sen konuşmadan başkası konuşup koluna takıp giderse senin kıza teklif edip kabul etmemesinden daha beter olmazmı en azından şuan %50 şansın varken geç kalma derim hayat bekletmeye gelmez sen resmen 3 yıl park halindesin
Haklısın abi.Fakat ben mesela sen sevdiğimsin ben sana direk gelip söylesem bi anlamı kalmaz öyle değil mi?Tanışma fırsatı arıyorum fakat nasıl tanışsam?
MustafaAK adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hocam haydar dümen i hatirladim birden nedense
Kardeşim kızın en yakın arkadaşına soyledim diyorsun, oda hoslandigin kiza söylemiştir büyük ihtimalle. Hoslandigin kız da senin acilmani bekliyor diye düşünüyorum. Bir kız cok guzel bilmemezlikten gelebilir unutma
Yok söyleyecekti fakat söylemedi
Sent from my GT-N7100 using Tapatalk 2
Hasidluu adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Seviyorsan git konuş bence
Hocam öyle hemen söylenmiyor ki :/ nasıl tanışayım kızla?

darker adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Bilimsel bir araştırmaya göre aşık erkekle otistik bir kişinin beyin fonksiyonları aynı oluyormuş(onu görünce). Seni gerçekten çok iyi anlıyorum ben dört yıl sonra söylemeyi başardım bu bana mat1(ki bağıl bir derstir.)'den kalıp okulu bir yıl uzatmama sebebiyet verdi. Ama şunu bilki dayanamıyor insan unutamıyor, görmese bile rüyalarına giriyor terk edemiyor sanki adeta kalbinin liflerine işlemişte o ordan geçen her damla kana kendini gösteriyor ve her hücrene ayrı ayrı kendisini tekrar tekrar hissettiriyor, unutturmuyor. Gözüne birşey göstermez oluyor.

Ve benim bir tezim var ben ona kısaca ilki aşk ikincisi açlıktandır diyorum ve sana şunu diyebilirimki ne açlığımı başkasına ödettire biliyorum ne de yeni bir aşk bulabiliyorum.

Seven sevdiğini sevdiğine söylesin
-Hz. Muhammed(SAV)
Bende bıktım hocam ah bi tanışsam tanısa beni daha iyi olur . :/