Merhaba arkadaşlar,

Elimde fazla projelik domain ve proje olması sebebiyle ve vaktimin kısıtlı olması nedeniyle bir kaç sitemi elden çıkartma kararı verdim.

Bunlardan birisi olan wmliz.com'u bu bağlamda satmak istiyorum. Wmliz.com nedir ne değildir diyenleriniz için;

Günlük min. tekil 200-300 kişinin ziyaret ettiği webmaster araçlarının yer aldığı wmliz.com; site analizi, whois sorgulama, Google sıra bulucu gibi araçları bünyesinde barındırmaktadır.
Site analizi becerileri;
-Google PageRank
-Google Indexi
-Google Görsel Indexi
-Google Backlink
-Alexa Dünya Sırası
-Alexa Ülke Sırası
-Alexa Backlink
-Yahoo İndexi
-Yandex Indexi
-Bing Indexi
-DMOZ Kaydı
-Domain Yaşı
-Site Lokasyonu

gibi verileri domain sorgulamasına göre gösterir ve sonuçları çıkartır. Akıllı arama özelliği sayesinde sorgulanan domain kayıtlara geçer ve Google'da olduğu gibi siz daha domainin belli bir kısmını yazdığınızda öneride bulunarak sizi yönlendirir.

İçeriğinde script özgün ve özel olarak yazdırılmış php scripttir. Herhangi bir lisanslama yoktur ve dilenildiği gibi düzenleme açıktır, rahatça geliştirebilirsiniz.

Domain IHS üzerinde kayıtlıdır ve 8 Mayıs'ta 1 yaşını dolduracaktır. Bu bağlamda IHS hesabınız varsa domaini panel içi transfer yöntemi ile rahatça aktarabilirim. Herhangi bir ek ücrette çıkmamış olur ki hesabı olmayanlar için hesap açtırmam mümkün.

Sitenin kendi sunucumda barınmaktadır. 5 yıl boyunca herhangi bir ek ücret ödemenize gerek yoktur. Bunun güvencesini ve teminatını vermek isterim. Zaten sitenin herhangi bir yükü yok.

Sitenin PR değeri 1'dir.
Google'da alakalı kelimelerde hemen hemen hepsinde ilk sayfa yer almaktadır.

Domain + Script + 5 yıllık sınırsız linux hosting (cPanel) dahil 250 TL olarak düşünüyorum.

Pazarlık söz konusu olabilir arkadaşlar. Sonuçta bu fiyatlar hep akıldaki fiyatlar. Karşılıklı görüşme ile ortak bir yol bulunacaktır kesinlikle.