Arkadaşlar, adsense tarafından banlanmış yüksek hitli sitelerinize reklam verme düşüncem var.

Google Adsense'in belirli sebeplerden dolayı banladığı ve sizin de unuttuğunuz, reklam yönünden ümidi kestiğiniz sitelerinize reklam vermeyi düşünüyorum. Gösterilen reklamlar google adsense ile benzer içerikli reklamlar olacak. Ödemeler de reklam hesaplanan ayın bir sonraki ayın yapılacak. Şu an kurumsal bir yapı yok. Ben tek ilgileniyorum.

Şu sıralar sadece 2-3 yüksek hitli yayıncı ile çalışmayı düşünüyorum. 20K siteler bile yeterlidir. Sonrasında bu işi otomatize eden bir sistem yapacağım ve küçük yayıncılara da açılacağım. Dediğim gibi kimse kurumsal bir yapı beklemesin. Dirsek teması ile olacak ilk başta. Çünkü ben tek ilgileniyorum.

Kimlere UYGUN DEĞİL:
1) Ferre ve yetişkin içerik sebebi ile banlanan siteler olmaz. İçerik gayet temiz olmalı.
2) Dizi, film gibi telif hakkı ihlali olan siteler olmaz.
3) Reklam yerleşimi ile içerik arasında mesafe olmalı. Yani hatalı tıklama sebep olacak içerik olmamalı.
4) Acilen yüksek gelir bekleyenlere. Google Adsense zamanı gelirleri zaten unutun. Ama Google Adsense'in verdiğinin üçte biri ile yarısı arasında gelire ulaştırmayı hedefliyorum.

Kimlere UYGUN:
1) Garip ve saçma şekilde Adsense hesabı veya domaini banlananlar için.
2) Yüksek ziyaretçi ve gösterim bulunan metin ağırlıklı siteler için.
3) Adsense ile ilgili alakalı herşeyi ahlaklı yapan ama Adsense tarafından gene de banlanan siteler için.
4) PHP alt yapılı site olursa çok daha iyi olur.

iletişim: PM
email: araspot {at} gmail.com