İlk olarak 1994 yılında tanıştığım İnternet ile 1998 yılında ilk sitemi yaparak tanışıklığı ileri bir seviyeye taşımıştım. 2004 yılında ilk Adsense hesabımı başlattım, kuruluşundan yaklaşık 6 ay kadar sonra...

2004'ten günümüze profesyonel kariyerim gereği hiçbir zaman kurduğum web siteleri ile tam zamanlı uğraşamadım... www.macgunu.com, www.onlyfreetv.com gibi çok yüksek hiti olan siteleri kurdum ve yönettim. Bu siteler döneminde Adsense ödeme barajlarını aşmam birkaç gün sürerken, daha az hit alan daha özel sitelerden ibaret portföyümde olduğu dönemler ise kimi zaman ödeme barajına ulaşmak aylarca sürdü...

Sonuç olarak düşük hitli ancak Adsense kurallarına uygun sitelerinden para kazanmak isteyen, Adsense hesabı olmayan ya da ayda kazanacağı 10-15 dolarla para alması 6-7 ay sürecek arkadaşların ruh halini gayet iyi anlıyorum...

İşte bu arkadaşlara bir teklifim var...

Adsense kurallarına uygun sitenize istediğiniz reklam tiplerini oluşturup birlikte yerleştirelim. Ay sonunda sitenin kazandığı rakamın %70'ini takip eden ayın 10'una kadar Paypal ile hesabınıza göndereyim... ister o ay 3$ ister 50$ kazanmış olun, hiç beklemeden ödeme kotası doldurmadan, düzeltme risklerini üstlenmeden kazancınıza kavuşun...

İlgilenen arkadaşlar PM atabilir... herkese kolay gelsin.