mrsilver adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Özensizce hazırlanmış bir internet sitesi...
Birkaç yerden alınmış / çalınmış geri iade ve 7/24 destek iconları

kesinlikle haklısın.

ama satın alırkende mesela gece 03:00 te arayıp satınalmak isteyin bakalım gerçekten 7/24 hizmet var mı?

benim en önemli kriterlerimden biri firmanın sabit numarasını aradıktan sonra
2-3 defa telefon çalar ve biri telefona bakar "ALOOO"

Bu mu kurumsal firma? nerde bir hoşgeldiniz anonsu? satış için 1 e destek için 2 ye basın falan?

Bu sabit hatlarda genellikle cep telefonlarına yönlendirilir. Siz sabit hattı ararsınız "sözde firmayı". Adam derki şuan bankadayım biraz işlerim var 1 saat sonra görüşelim

Kurumsal olmayıpta uzun zamandır bu işi başarıyla yapanlar yok mu? İllaki vardır.

Ancak firma yada kişileri suçlamadan önce ben satınalmadan önce hangi kriterleri göz önünde bulundurdum sorusunuda kendimize sormalıyız.
Her sözünüzde harfiyen haklısınız Kurumsallık yansıtması gerekiyor fakar çalıntı diye hitap etmek biraz yanlış cunki her webmaster bazı şeyleri google sayesinde buluyor ve bu calıntılığa girmemesi gerekiyor kanımca. Yine de sözlerinize katılıyorum. tebrik ederim.

BilisimHosting adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Yazdıklarınıza saygı duyuyorum . Bazen otomatik cevapla bu sorun giderilebiliyor . kullanıcı destek talebi açtıgı zaman mail adresine otomatik cevap gidiyor destek talebiniz elimize ulaşmıştır diye .

Ama şuda varki bazen öyle sorunlarla karşılaşıyoruzki sorunu çözmeden vede ne zamana kadar çözülecegini kestiremeden cevap yazmak bana yanlış geliyor .

ben genellikle destek taleplerinde destek talebiniz işleme alınmıştır diyorum çünkü soruna bakıp ne zamana kadar çözülecek olma nedeni nedir bakmak incelemek lazım sorunu çözdükten sonra yazmak daha mantıklı geliyor haksızmıyım

biraz empati kurarak sorun çözülmeden size sürekli yazanmı dogru olur yoksa 1 kere de yazıp sorunun çözüldügünü bildiren yazımı daha iyidir

saygılarla
Kısaca özetlemiş durumu, katılıyorum +1