Bende bir başka başlıkta söylemiştim bunu. Sıkıntılı bir arkadaş. Muhattap olmayıp kendi haline bırakmak en iyisi. Muhattap aldıkça kendini bir şey sanıp forumu gereksiz yere meşgul ediyor.
Doğru söyleyeni 9 köyden kovarlarmış demiş atalarımız boşuna dememiş. Herkesin bilgi düzeyi belli ortada, yaptıklarıda ortada.. Kimin forum kirlettiği belli. Biz millete algoritmik, içeriksel paylaşımlar veririz. Bu adam burada ertan dönmez bire çıkmış diye konu açılır forum meşgul olmaz öyle mi? Güldürmeyin (

) lütfen. Cahile cühelaya laf anlatmaya kalkarsanız benim gibi, suçlu olursunuz.
Bu yüzden dersimi aldım yorumlarınızdan, PM atarlar yine yardım hocam yandım diye. Eyvallah haydin hepinize...
Şarkı güzelmiş sağolasin, amacın nedir çözemedim, kıskanıyorsan kıskanıyorum de bir kaç baclink de senin için kasayım? Konunun bizimle alakası yok zaten daha fazla kirletmek istemiyorum. Ayrıca ben kimseyi botnetle falan tehtit etmedim, aksine bu forumda botnet saldirisi alan onca insana yardım etmişimdir, her konuya yazip millete laf atmandan belli zaten ne olduğun son mesajımdır.
Amacım yok, hacklinkle millete âhkâm kesiyorsun, sonra saldırıdan site kapatmaktan bahsediyorsun.
Botnet dışında saldırıp siteyi kapatmanın yolu mu var içeriği silmekten sonra?
Neyse bu bölümdeki son mesajımdır cidden son mesajımdır.
İnsan gibi gelip yardım isteyenede her zaman kapım açıktır.
Herkese iyi günler.