WSBGDH adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Aynı şeyleri konuşuyoruz siz de biliyorsunuz lâkin açıkları başarı olarak gösterdiğinizi söyledim yine bana aynı şeyleri anlatmaya kalkıyorsunuz. Örnek;

"Google siteleri robotları ile takip ediyor diyorsunuz. Benim söylemek istediğimi gerçekten anlamak mı istemediniz? Bugün uyduruk bir yöntem kullanarak google'ın gözüne girmeye çalıştığınızda, Google size adapte olmak için mi bu arama robotları sitenize giriyor sizce? O robotlar gelir siteni indexler, rapor gönderir, ya ban yersin, ya sabit kalırsın ya da yükselirsin. Olay budur. Yani yine patron google. Bu yüzden sözümün arkasındayım. Google kimseyi takip etmek zorunda değil ve etmez de. "

- Yanlışınız var. Google indexlediği bütün siteleri robotları yardımıyla takip eder. Zamanlama faktörünü de kendisi belirler, siteye göre. Yani sizin dediğini gibi Google takip etmek zorunda değil diye bir kavram yok."

Ne demek olyuor bu? Robotlar işlemleri yapar.
Sizinle münakaşa edemeyeceğim kusura bakmayın. Kolay gelsin size.
Ben google'ın değil Ertan'ın başarısı olarak gösterdim. Ne yazdığımı okumadan bence de münakaşaya girmeyin. Ayrıca aynı şeyleri tekrarlıyorsak bu sizin suçunuz. Benim yazdığımı seo ile ilgili kelimelerle süsleyip bana satmanıza gerek yok. Konu seo nedir olursa o zaman bahsettiğiniz kavramlar üzerinde dilerseniz yine tartışırız.