iphone 4 16 gb satılık ve fiyatınıda görüyorsunuz.. yurtdısı telefonlar 800 tlye satılıken ben neden 500 600 tlye satayım isteyen alır isteyen almaz hocalar herkes işine baksın.fiyat bellidir ciddi olan pm atabilir onada bi indirim yaparız heralde..
boş boş konusmayın..telefon sıfır işte hiç kullanılmadı anlayan anlıyor..yurtdısı yeni gelen telefonlarda hiç garanti yok 2nci el diyemi satılıyor.hepsi yeni diye sıfır diye satılıyor.hadi saçamalamyın bi artık
selamun aleyküm üstad. Yaşınız kaç bilmiyorum ama bu şekilde konuşmalar size yakışmıyor zaten gelen gider yani.
Önce bu telefonun sıfırı, 1200 lira civarı diye biliyorum. Bu telefonu 1,5 seneye yakın kullanmışsınız ve 6 ay garantisi var.
Benim 5 ay garantisi kalan, 1,900 liraya aldığım i7 laptopuma bilgisayarcı 500 lira veriyor
bu demek oluyor ki burda öne çıkan şey 2.el olmasıdır. Kutusundan hiç çıkarmayın ama o ürün 2. el konumuna düşüyor.
Burda kimseye boş boş konuşmayın diyemezsiniz, bu foruma madem konu açıyorsunuz bazı şeyleride göze almanız gerek. Herkes özgür ve yorum yapabilir.
Bu fiyata bu cihazı satmanızı umud ediyorum. hayırlı arayışlar dilerim