konusu varken ben değerlendirme yapayım. vps hizmetimi yeni sonlandırdım, tarafsız bir şekilde değerlendireceğim.

_

* Destek bildirimlerine dönüş süreleri iyi sayılır, bazen 10 dakika bazen 3 saat.

* Destek bildirimlerini doyurucu mu, hayır. Baştan savmaya ve çoğunlukla geçiştirmeye çalışıldım hep.

* Sunucu performansı kullanmaya başladığım ilk 3-5 ay sorunsuzdu diyebilirim. (bu sürede sunucularındaki bir sıkıntıdan dolayı ip adresimi değiştirdiler). Daha sonrasında 1k hite 2GB yetmez oldu, 3GB çıkarttık herhangi bir düzelmede olmadı.

* Benim bir firmada en çok dikkat ettiğim şey anlayış. Üzülerek belirtiyorum ki ArtServerstan yeterince anlayış göremedim. Telefonla bazen ulaşabildim, bazen meşgule atıldım.

En son olarak ödeme bildirimlerinde bir sıkıntı olmuştu , şöyle ki: Faturayı ayın son günü oluşturup panele aktarıyorlar. O gün içinde fatura ödenmezse hesabınızı durduruyorlar.
Ben paypaldan kredi kartıyla ödeme yaptığımdan birkaç gün önceden panele girip fatura var mı diye bakıyorum ödeme yapmak için. Tabi fatura olmuyor. Bunun için bir öneride bulundum firmaya, faturamı panele 1 hafta önceden yansıtın. Eskaza ben son gün nette olmasam sitelerim kapalı kalıyor, bunun önüne geçeriz diye.

Aldığım cevap beni çok üzdü.

Alıntı
Ödemelerinizi bizden çok sizin takip etmeniz gerekmektedir Mehmet bey, fatura oluştururlur bildirimi ve ikazı yapılır. Ödeme yapılmaması durumunda hizmet kapatılır.

Mehmet bey sizde bilgilerimiz mevcut ödemenizi biliyorsanız zaten ödemenizi yaparsınız ve bildiriminizi gönderirsiniz. Farzı misaller ile konuşmaya gerek yok tutunki sistemimiz bakıma alındı siz ödemenizi yapmıcaksınız o zaman benim faturam oluşturulmadı deyip doğrumudur? Size kesintisiz bir yayın hayatı dilerim bu ticket'a vereceğiniz cevaplar yanıtlanmayacaktır.

** Özetle menmun olarak çalıştığım günler oldu, sıkıntılı günlerimiz de geçti. Yarın herhangi bir sorun yaşa mıyım düşüncesinde geçti biraz da son günlerim. Farklı bir firmaya taşındım.
ArtServers'a sorunsuz günler, hayırlı ticaretler dilerim
.