birikim!

Hayır ben şunu anlamıyorum bu bölümde aktif olan kişilere özel mesaj atıp fikirlerini mi alacaklardı. Yada en iyi telefon açıp sorsunlar.

Düzen her zaman iyidir. Bir düzen gerekiyordu bir değişikliğe gidildi ama doğru ama yanlış. Hiç değilse tartışma ortamı başladı. Ama bu aktif kişiler gene fikir belirtmiyor. Tek fikir eskisi gibi olsun.

Bence bu tartışma konularını dikkate alıyorlardır. Ama daha fazla katılım bekliyorlar haklı olarak. Şimdi bir değişim olsa birileri çıkacak vay bana sormadılar, benim görüşümü almadılar diyecek.

Buyrun eskisi gibi hepsi burada
https://www.r10.net/search.php?do=getnew&forumid=75
Bunu bütün satışlar başlığı ile sergileseler olacak mı?

Bu ihale satışları ile sabit fiyatlı satışların bir arada olması gerektiğini söyleyen arkadaşları anlayamıyorum. Acaba ne tip satış yapıyorlar. Ben ağırlıklı olarak yüksek fiyatı olmayan açık arttırma satışları yapıyorum. Aslında bu sistemin en çok yüksek fiyatlı kaliteli domain satanların lehine olduğunu düşünüyorum. Çünkü 1lira 1lira artış ile konuya 10larca kişi yazarken hergün bir sürü konu açılırken x.xxx fiyatlı sabit satış ile satılacak domain nasıl gözükücek bu domainlerin arasında 3-4 saat ya gözükür ya gözükemez

Birazda değişen sistemi sindirmek lazım. Biraz kullanıp öyle bakmak lazım.