gümrüğe takılır büyük ihtmal
alıntı 1
Alıntı
buyincoins.com dan alış veriş yaptım.. tablet pc aldım ilk başta stokları karıştığından sıkıntı yaşadım ama sorduğum her soruya dönüş yaptılar.. memnunmusun dersen EHHH idare eder.. Alacağın ürünün stok durumunu sormanı tavsiye ederim.. Sipariş kargoya verilmeden resmin çekip sayfaya yüklüyorlar..
alıntı 2
Alıntı
sipariş ettiğim iki ürünün ilkini 20 günde, ikincisini bir ayda sorunsuz göndermiş sitedir. ürünler de kalitesiz falan değil gayet kullanılır şeyler. türkiye'de 20 liraya satılan bisiklet flaşörünü 1.5 dolara aldım daha ne olsun.
alıntı 3
Alıntı
15 parçalık siparişimin 14 parçasını 2 hafta, kalan diğer parçayı da 3 iş günü sonra elime ulaştıran site. dealextreme'den çok daha hızlı ve daha ucuz ama ürün çeşitliliği az. ürünler fotoğrafta nasıl görünüyorsa öyle geldi ve göndermeden önce paketin fotoğrafını çekip yolladılar. umarım dealextreme gibi kendilerini bozmazlar.
alıntı 4
Alıntı
Dikkat : Yurtdışından yapmış olduğunuz alışverişlerde yurtdışından gelen ürün açılmaz. Ürün faturasına veya ekinde yer alan bilgi kupürüne bakılır o yüzden vereceğiniz siparişlerde faturayı 75-EUR altı kestirmeye çalışınız. 75-EUR üstü ürünler gümrükte takılır veya geri gönderilir.