Merhaba yaklaşık 2 ay önce açmış olduğum developer hesabımı satmak istiyorum. Satma sebebim nasip olursa ucuz bir araç almaktır. (Değerinde bir araçla da takas olabilir.)

Sizlere hesap ve gelir durumu hakkında bilgi vereyim.

Hesap içerisinde 15 tane uygulama yüklüdür.

7 tane video izleme uygulaması vardır. Bunlar aynı uygulamanın değişik isimde farklı alanlarda versiyonlarıdır.İşlevi;
Belirli bir youtube kanalındaki videoları anlık olarak çeker ve uygulamada gösterir.

4 tane uygulama Zil sesi uygulamasıdır. Bunlar taraftar uygulamaları olup emsalleri milyon indirme almış uygulamalardır.Benim uygulamalarım ise sorunsuz ve az yer kaplayacak şekilde hazırlanmıştır.
Zil sesi uygulamasından bir görüntü;

1 tane uygulama OYUN uygulamasıdır. Fark bulma oyunlarını hepiniz bilirsiniz, bu oyunda'da amaç iki resim arasındaki farkları zamana karşı yarışak bulmaktır.

uygulama kazanç tablosu şu şekildedir; (son 30 gün) Günlük kazanç şu an 9$ civarında ve artmaktadır.

Ben uygulamalarıma sadece startapp reklamları ekledim.Startapp indirme başına kazanç sağlayan bir firmadır.Siz tık başı kazanç sağlayan reklamlar alabilirsin. (Admob,Leadbolt vs..). Startapp'la birlikte farklı reklamları da aynı anda kullanabilirsiniz.

Hesabı satın alacak kişiye bütün uygulamaların kaynak kodları verilecektir.Kendi bilgisi dahilinde uygulamaları geliştirebilir farklı isimlerde farklı işlevlerde uygulamalar da yükleyebilir.

Son olarak hesap ve uygulamaların ücreti 4500 tl'dir.