benim için standartı düşük olan bi kanalımla deneme amaçlı başvurmuştum rpmye.gece yükledigim bi video yüzünden ertesi sabah kanal ihtar yedi.adamlardanda mesaj geldi 3-5 saat sonra yani başvurumun üzerinden 24 saat geçmeden onayladıklarını bildirdiler fakat bu arada kanalımın ihtar yedigini,bu ihtarı kaldırtabilirsem hemen dönüş yapmamı istediler.yani kanaldaki ihtar haksızsa itiraz edip kaldırtın,bize dönüş yapın ve partnerliginizi hemen onaylayalım dediler.kısacası rpmnin reddedecegi pek bi kanal yok.elimde biçok kanal var,şimdi başvursam içlerinde rpmnin reddedecegi 1 tek kanal var sadece,ondada 3-5 video var.onun dışında hepside rpm şartlarına uyuyor,üstelik pek öyle ahım şahım bişeyde degil kanallarım.ama herkesin düşüncesi farklıdır,kazanma yolu farklıdır.ben bi hesap yaptım kendimce ve rpmye geçersem şuankinden fazla kazanmıyorum,geçmeye gerek duymuyorum.benim hitlerin tamamına yakını amerikadan ve youtube aramalarından geliyor.az izlenme alıyorum,kazancımdan çok şükür memnunum.eger yüksek gösterim,az kazancım olsa rpm ile çalışırdım bende.

--R10.NET; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 01:42:31 -->-> Daha önceki mesaj 01:39:02 --

beytoo33 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Merhaba arkadaşlar Partner Kanal kullanan sayısı Gün geçtikçe artıyor.Böyle bir başlık altında partner kanal kullanımı hakkında tüm sorularımızı toparlayabiliriz diye düşündüm.

İlk bir kaç soru benden : Bilenler den yazarsa sevinirim.

1-Normal kanalda TR de reklam yok yani TR den kazanamıyoruz, PARTNER de TR izlenmeleri aldığımzıda kazanabiliyormuyuz ? (malum PArtner de 1000 izlenime para alınıyor )

2-Kanaldaki Analistik bölümünde net kazancımız hangisi ?

3-Kazanç Panelimize kazançlar kaç gün ertelemeli yansıyor ?

4-1000 izlenime 2 $ veriyor diyelim.Bu izlenim video başımı ? yoksa genel izlenim sayısımı ?
2 - kullanmadıgım için bilemiyorum ama parnerlik alınan kanalda ayrı bi panelden,onların giriş bilgilerini verdigi panelden bakıyoruz diye duymuştum.

4 - 1000 izlenme 1 video için degil,her 1000 izlenmede bi olur yani geneldir ama 2$ sabit degil,heryer farklı.30$a kadar çıktıgını söylüyorlar bu miktarın.