Teşekkürler iyi bir yol izlemişsiniz.Dikkat etttimde deneme hesabınız 5 ocakta açılmış ve resim ekleme kısmı aktif halde ben günlerce bekledigim yüzlerce video attıgım hesaplarda bir türlü aktif ettiremedim.bu konuda da yardımcı olursanız sevinirim.Başarılar bol kazançlar.
özenle yaptığım bişey yok hocam 8-10 kanal açıyorum 1 er adet sıradan video yüklüyorum. zaman geçtikçe kanallar patlarsa yenisini devreye sokuyorum. 5 kanal açıyorsam resim olayı sadece 2 sinde aktif oluyor

nedenini bende bilmiyorum.
Öncelikle vaktini ayırıp yardım etmek istemenden ötürü teşekkür ediyorum. Bunlar bilinen şeyler olsa da yeni başlayanlar için kısa, öz ve çok yararlı bir kaynak olmuş. Bilinen şeyler deme sebebim, şahsım adına bende 2 aydan beri youtube ile iyi kötü ilgileniyorum. Ancak günlük 1$ ı geçemiyorum şu an bu yöntemle. Artık ben de kanala eklenen videonun izlenmesini şans demeyeyim de nasip olayına bağlıyorum. Tüm bu anlatılanları yaptıktan sonra "inşallah izlenir" diye dua etmek gerekiyor sanırım. Tekrardan teşekkürler.
ben bu sistemi web sitem için uyguluyordum uzun zamandır. Youtube olayı çıkınca deneme amaçlı birkaç hesap açtım baktım işe yarıyor 3 aydır düzenli kazanıyorum hocam. Bu yöntem sadece youtube için değil web sitesi olan arkadaşlarında işine yarıcaktır kesin
Bilgiler için teşekkürler.Bu istatistiği yapmanız ne kadar zaman aldı acaba?
bayadır gözlemlediğim bir olay eskiden web sitelerim için kullanıyorum son zamanlarda youtube için kullanmaya başladım yöntem işe yarıyormuş

arkadaşlarıma birde kuzenime anlatmıştım ilk bu olayı baktım onlarda da işe yaradı yöntem banada paylaşmak düştü
bu arada pm atan arkadaşlar var rica ediyorum pm atmasınlar
cevaplamıcam çünkü... gerekli soru ve yorunları konu altından yazarsanız yardımcı olmaya çalışırım.
bol kazançlar arkadaşlar