Alıntı
Hesap Durduruldu
AdSense hesabınız bu giriş için şu anda devre dışı bırakılmıştır. AdSense hesabınızın durumu ile ilgili göndermiş olabileceğimiz iletiler için e-posta kutunuzuı kontrol etmenizi öneririz. Bazen iletilerimiz e-posta filtrelerine takılabilir. Bu nedenle e-posta hesaplarınızın Bulk/Spam klasörlerini de iletilerimiz için kontrol ettiğinizden emin olun.
Hesabınız geçersiz tıklama etkinliği nedeniyle devre dışı bırakıldıysa, daha fazla bilgi edinmek üzere, Devre Dışı Bırakılan Hesaplar için SSS'mizi ziyaret edin.
Merhaba bir oyun sitesi açmıştım ve hit siteleri kullanırken adsenseye başvurdum kabul edildi ve kısa bir süre sonra hesabım durduruldu.
Artık o siteyi kullanmıyorum..
Yeni projelerim var..

hesap yeniydi ve fazla para birikmedi ve hesap için pin isteme olayı veya para cekme olayı hiç gerçekleştirmedim, banka hesabımı vs. vermedim çünkü 15 dolar filan birikmişti.
Sadece isim soyisim ve diğer bilgilerimi girmiştim..

Sorularım şunlar..
1- Ben Kendi Adıma farklı bir gmail ile tekrardan hesap oluşturursam sorun olurmu ?
2- Yoksa farklı biri adına yeni üyelik açmam ve o kişiye ait hesaplar ile mi para çekimi yapabilirim ?
3- Youtubeden kendi hazırladığım videolara adsense reklamı koyabilirmiyim ?