Sigara yakın diyordunuz, açtım paketi, yaktım bir sigara okudum.
Gönül rahatlığı ile şunu söylemek istiyorum;
"Salla gitsin kardeşim, aşk hayatını boşver." Şimdilik kapat kendini aşk işine, kızları da boşver. Kendini sanata, müziğe ver. Saz çalmayı öğren, para biriktir gitar al kendine. Resim'e ver kendini. Nefret, intikam boşver bunları.
Aklındaki aşk boşluğunu farklı hobilerle doldur. Bir zaman sonra hayatındaki güzel ahenge, seninle aynı fikirde bir kadın yaklaşacak. Seni isteyecek, işte o zaman geçmişteki deneyimlerinle durumu kavrayacaksın.
-"Acaba bana hayatım boyunca eşlik edecek kadın bu mu diye ?"
Çenesini kapalı tutan, istediklerimi yapan saf, temiz, birini bi bulup benimkinden bi kurtulsam... Adak keseceğim yemin ederim. Hatta r10'u da davet edeceğim... Mangal partisi yaparız..
o kadar çok okumayın,okunmaz,okumayacaksınız yazmışsınki okumaktan vazgeçtim
Hocam aylardır dertleşecek kimseyi bulamadım. Konuyu uzun uzun yazdım, en son çare olarak, kimsenin dikkatini çekmeyeceğini, ve kimsenin umursamayağını, düşünün bi.. İnanın kötü bişey, sağolun yine de
Çok sevdiklerini unutamıyorsun malesef.Ben 2 senedir birini seviyorum daha sadece kızın adını soyadını biliyorum

Konuşmadım bile.Takma kimseyi sen kendi mutluluğun bak kısaca S*ktir et.
Allahını seversen bulaşma kızlara
Arkadaşlar google çeviriye yapıştırın size sesli okusun, tavsiyemdir

.
Onu da yapabilirsiniz
Sonuna kadar okudum, çok zor bi durum aslında. Ne desek boş, insan karşısındakine güvenmeli. Güven bittiyse her şey bitmiştir. Ben de ilişkimde zorlu dönemler geçirdim, şuan sorun yok gibi sanki. Bunlar nasip kısmet işi. Aslında en iyisi gelcen 30 yaşına, öyle evlencek birini bulcan iyice olgunlaştıktan sonra.
Umarım kafanız rahatlar kısa bir sürede.
Devirde artık evlenecek kızda zor bağlanmak kötü iş. Allah düşmanıma vermesin.
konya buluşmamıza katıl hocam orda dertleşiriz sorunununu çözeriz kafanı yorma imzamda buluşma linki var
Gelmeye çalışacağım hemşerim..
x w ali falan derken koptum yazıdan, okuyamadım..
istenir ise, farklı isimler koyabilirim... Mesela ahmet yerine ismi kenan yaparım...