zomoyun adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
arkadas ben bunun ticaretini yapmıyorum diyorum ki elden teslim ederim istanbulda alacak kişi gelir bakar ses kalitesini dinler ona göre hareket eder. Ben buraya 400 tl yazsaydım sanırım farklı yorum yapardın gibime geliyor. Elimde bir tane var müğkemmel ve almak isteyen ihtiyacı olan varsa verecektim. Taklit olsa adam beats in logosunu basar ki beats den malzeme kalitesi olarak 10 kat daha iyi bu kulaklık ve ses kalitesi aynı. Neyse satış iptal konu kilitlensin.. gereği yok 90 tl için burda boş muhabbetlere girmek kimseye yakışmıyor. Satışı iptal ettim kapatabilirsiniz
Dikkat ederseniz mesajımın başında yanlış anlamayın size söylemiyorum şeklinde bir giriş yaptım. Ben burda firmanın iddialı tanıtım yazısına eleştiride bulundum. Ürünün ses kalitesine herhangi bir şey demedim.

Hobi olarak Dj'lik merakım olduğu için piyasadaki cd çalar, mixer, kulaklık gibi ürünleri iyi biliyorum. Satışınıza mani olacaksa yorumumu editleyebilirim. İlk gelen yorumda satışını iptal edecekseniz hiç satmayın daha iyi.

Konuya son yorumumdur, iyi çalışmalar.