s7e7v7e7n7 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
v2 geldiğinde liste işi başarılı olursa hemen alacağım bir script olacak. merakla bekliyorum.

son olarak danışmak istediğim bir mevzu vardı. lütfen yanlış anlamayın, ama bazı kişiler scriptleri lisanslayarak satıyor. sonra bu kişiler 2-3 ay / yıl sonra piyasadan çekilince herkesin lisansı elinde kalıyor.

Dediğim gibi lütfen yanlış anlamayın. ben özgür olma konusuna özen gösteriyorum. kodu %100 editlenebilir, şifresiz olmalı ve kesinlikle bir lisansa bağlı kalmak istemiyorum.

bu durum için yapabileceğiniz birşey varsa v2 çıkar çıkmaz inceledikten sonra satın almak isterim. teşekkürler

birde v2 de aşağıdakileri eklerseniz süper olur

- video penceresi açıp kapatma,
- aramada sonsuz sonuç
- örneğin tarkan diye arattığımda ilk şarkıya tıklarsam, şarkı bittikten sonra otomatik olarak diğer şarkıya geçme...

merhabalar

- lisan yoktur tamamen açık kaynak kodludur... tek domain için belirtme sebebim alınan script sadece 1 domainde kullanılır maksadı iledir... istediğiniz gibi editleyebilirsiniz... ama çoğaltamazsınız anlamındadır...

- video penceresi isteğe bağlı yapılabilir bilginiz varsa kodlardan siz de yapabilirsiniz, uğraşmak istemiyorsanız satın aldığınızdan sonra ben de bunu yapabilirim.

- aramada sonsuz sonuç olayını ilk etapta düşünmüştüm ancak ilk 20 kayıttan sonra alakasız sonuçlar geldiğinden bunu 20 ile sınırlandırmıştım ama ileriki güncellemelerde bunu yapabilirim... (scrool aşağı inince veya daha fazla sonuç => facebook tarzı gibi ...)

- aramalardaki şarkıları ard arda çalma konusu şu an için sistemin yapısına bakılırsa imkansız... arama sonuçlarındaki gelen kayıtların yanındaki artı işaretleriyle listelerinize şarkı ekleyip listeyi çalabileceksiniz...

Ayrıca önemli not:
v1 versiyonundan sonra gelen istek ve yorumlardan sonra daha önce de belirtmiştim, insan ihtiyaçları sınırsızdır, biliyorsunuz ki v1 de playlist yoktu ve herkes üyelik olsun playlist olsun vs vs diye bir sürü hatta yorumlar ve hatta hakaretlerde bulunanlar dahi oldu... Ben yine memnuniyeti en yüksek sevide tutmak için elimden geleni yapıyorum ve bu sistemle ilgili gerekli olan neyse tüm gücümle çalıyorum... sistemi daha önce satın almış olan arkadaşlar bunu gayet iyi biliyor çünkü kendileri ile sürekli fikir alış - verişindeyiz yapılacak birşeyi sisteme getiri ve götürülerini (her yönüyle) birlikte hesaplıyoruz...

saygı ve selamlarımla...