yetgin adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Evet kimse okumayacak olsa da son altı aydır hiçbir arkadaşım ile gezip hiç kimseyle dertleşmediğim için artık patlama noktasına geldim. Derdim uzun, yazacağım uzun uzun. Kimse okumayacak tahminimce

Sigara içen ve bu yazıyı okuyan biri isen, burada bi sigara yakabilirsin. Yazının devamında benim ihtiyacım olacağı için ben yakıyorum bi tane..

Bundan 3 yıl öncesi…

Lise 2 yeni başlıyor. Ben sınıfın en arkadaki kimsenin oturmadığı sıralarda oturuyorum. Sınıf Doğu cephe, yazdan yeni çıkılmış. Öğlenci devre öğrencisiyiz. Sıcak tam o sıralara vuruyor. En son 5 sıra yani 10 kişilik yer bomboş sadece ben varım. 1 hafta etrafı izliyorum. Kendime arkadaş seçiyorum. Kimin karakterinin ne olduğunu düşünüyorum. Sonra CtrL nicki forum üyesi aliye rastlıyorum. ali de benim gibi Webmasterlığa ilgisi olan bir arkadaş… Aha diyorum iyi, matrak da, kafa dengi, üzerine birde aynı siyasi görüş… Ohooo oo tadından yenmez. Neyse ben bir gün müzik dinliyorum sınıfta boş bi sırada, bi sınıf arkadaşım geldi. Muhabbet ettik biraz sonra bana sordu, kim güzel bu sınıfta? Sana ne olum bana ne olum falan desemde inat etti. Söyletecek birini, bende kafamı kaldırdım baktım bi sınıfa süzdüm yeniden baştan aşağı… Aha dedim o sol grup 2.sıranın sağ tarafında oturan yeşil ceketli kız.. Gözlüklü bak, soru çözüyor. O güzelmiş. Sende gittin kimi buldun. O kızın sevgilisi var, Çorap değiştirir gibi sevgili değiştirir, sana bakmaz, onun 7 tane dayısı var vs. vs. 7 dayı konusunda ciddi ayrıca, harbiden 7 dayısı var. Bu kızın adını söylemem, dolayısıyla yeşil ceketli kıza X diyorum… Sonra yanıma gelip kim güzel diye soran arkadaşım tutturdu bak şu sağ taraftaki W güzel. İlgisiz kalsam da zorlaya zorlaya soktu kafama kızı adi. Sonra bu kız yani 2.kız W yani kısaca, alinin ilk okul arkadaşı, ben sıramda otururken soru çözerken kız geliyor alinin ön sırasına muhabbete başlıyor. Gizliden bi kaç muhabbette benden ediyor. Sonra aliye ali ya senin bende numaran yok diyor. ali numarayı veriyor tepkisizim kafamı bile kaldırmıyorum. Sonra bana söylüyor sende versene numaranı diye, veriyorum. Ama bi niyetim yok. Akşam mesaj geliyor, “İyi akşamlaaaar” şeklinde bende iyi akşamlar yazıyorum, yazan W bu arada, bu akşamdan sonra biz bununla konuşmaya başlıyoruz, benim ilk beğendiğim kız içimde ama, unutmamışım onu, okula giderken görüyorum bi kere onu, sonra aliyle beraber okula gitme, yürürken sigara içme bahanesiyle otobüsten o durakta iniyorum. Bu W de iyiden iyiye sırnaşmaya başlıyor. Bende o X olmazsa bu W olur kanaatindeyim. Bir akşam alinin duvarında yazışırken biri yazıyor benim alinin duvarına yazdığım duvar yazısına, bu W’nin nişanlısı varmış. Ama ben bunu biz mesajlaşmaya başladıktan 2 ay sonra öğreniyorum. İş işten geçmiş diye düşünüyorum artık … Bunu öğrenince kendimi adi gibi hissediyorum. Vay başıma daşlar yağacak Bu sefer bu W kıymete biniyor, ama hiç belli etmiyorum duyguları, içimde buruk X kişisi, W’da uğradığım şok.. İyice sarsılıyorum.. Bu W bana konuşmaya başlamamızın 5. Ayında sevgilim çok sorunlu ayrılmayı düşünüyorum falan diyor. Bende hem erkek adama iş bozmak yakışmaz, hem de bugün onu bırakıp bana geliyorsa yarın beni bırakır başkasına gider düşüncesiyle ısrar ediyorum ayrılma diye, ulan daha 16 yaşımdayım girdiğim işlere bak sanane be yavrum. Milletin derdi seni mi gerdi dimi? Sonra bi gün X’in yanına oturma fırsatım oluyor. Sınıfta ön tarafta başka sıra yok çünkü elime kitabı alıyorum X’in sıraya yürüyorum. X bana bi bakıyor. Ulan sen kimsin ki bu kızın yanına oturacaksın diyorum içimden. Bu arada W ile X’in arasında önceden olan bir sorun var bunlar birbirini hiç sevmiyor, W bana X ile konuşma o farklı bi kız falan diyor sürekli bende aldırış etmiyorum. X benimle konuşacak ben X ile konuşmayacağım öyle mi? Hey yavrum hey.. Aradan aylar geçiyor, hikayenin başında bana kim güzel diyen arkadaş X’e sırnaşmaya başlıyor. Adi kendisine düşünüyomuş.. Ondan doldurmuş beni. Sağlık olsun başka baharlara artık. Yaz tatili yaklaşıyor.. Pikniğe gidiyoruz, ama sadece erkekler, okey, pişti, bira vs.. Ağır ergenlik.. Ben sınıfa uğrayalım diyorum. Sınıfa gidiyoruz, üzerimde en sevdiğim gömleklerimden gri-siyah çizgili gömlek var… Sınıfa giriyoruz, Sınıf bi ayaklanıyor falan, X benim yanıma geliyor, gözlerim dolar gibi oluyo hemen dışardaki ağaçlara bakıyorum. Elime göğsüme uzatıyor. Gömlek diyo, hoşmuş. Sonra arkasını dönüp gidiyo insafsız.. Yaz tatiline giriyoruz, kendimi tarıma veriyorum. Köye gidip ağır hafif ne işi bulduysam yapıyorum. Az biraz uzaklaşayım diye, boy da atıyorum hafif, Tarlada çalışınca vücut da oturmaya başlıyor. Sonra geliyorum geri şehire….

11.Sınıf
Yaz tatili boyunca ali ve W ile konuşmuşum. Sonra W bana nerden çıktıysa X’in numarasını veriyor. Bende onu kıskandırmak için W’yi nasıl sevdiğimi falan anlatıyorum. Bişeyi 40 defa söylersen olurmuş gittim W’yi sevdim. W’de bu sefer yükseklerden uçuyo… Ben tekrar X ile takılmaya başlıyorum. Tarih 8 mart. Ben bu X ile çıkmaya başlıyorum ama W hala yanımızda konuşuyoruz, benim öncemde onun olduğunu bile bile… Biz başta X ile serbest bi ilişki içerisindeyiz, Bende bu arada boksa başladım. Vücut bi anda tavan yaptı, dikkat çekmeye başladı değişim… W pişman olmaya başladı, beni geri istiyor, ayrıca X’ide hiç çekemiyor… Ben aradayım sorun çıksın istemiyorum…

12.Sınıf
Okul başlıyor, ama bu W meselesi bizim hayatımızda bi anda çok büyük bi meseleye dönüşüyor. Bende işi daha fazla uzatmadan can kardeşim, canımı emanet edeceğim aliden bile ayrılıp açık öğretime geçiyorum. Ama kurtulduk mu? Hayır… Bu kız dershanede de var… Biz gittikten sonra herkesin içinde yaygara çıkarmış arkamızdan konuşmuş vs vs. Bu arada biz pek takıntılı değiliz, havalar sıcak ders çalışmıyor, Her zamanki mekanımız olan kahveye gidiyoruz, Akif abi!! Çayla bizi Okey kurulsun akşama kadar okey… Bi gün dershane çıkışı benim kız ben açım diyor, veriyorum yemek parasını (racondur kıza ödetilmez) gönderiyorum yemeğe, bu arada benim çok uzaktan arkadaşım olan bi tip oğlan bunu görüyo yolda, işte gidiyo yemeğe bunlar.. Benim kız bunu beğeniyo, Sırttan yedik bıçağı, Gidip direk bu çocuğa diyo ki ben ahmetten nefret ediyorum ayrılmak istiyorum… Benim böyle bişeyden haberim dahi yok, haberim olsa neden zorlayım kızı devam et diye… Her ne ise benim kız 10 dakikalık yemekten 90 dakika sonra geliyor. Ben nerdeydin diyorum, dolandım biraz falan kestirip atıyo, ben buna inanıyorum salak gibi çıkıyorum meydana yürüycez, yetgin diyo birisi gidiyorum ayrıldığım okuldan bir çocuk… Senin kızı az önce zaferde gördüm diyo, benim kız duyuyo bunu yalan söyleme falan, sonra benim arkadaşım kırmızı tişörtlü biri yokmuydu yanında diyo, kız anlıyo ki görmüş, kuzenimdi o diyo, ben Allahtan telefonu kahvede unutmuşum… Geri dönüyorum kahvedeki oğlanlara soruyorum, bunlar dershanede bakışmışlardı bi kere çünkü, enes diyorum şu oğlana bi mesaj at, enes mesaj atıyo, üzerinde kırmızı tişört var. Benim kızı sürükler gibi koluna giriyorum. Götürüyorum kafeye… Daha önce hiçbir kıza elim kalkmadı. Ama deli oluyorum, ihanet üstüne yalan. Sonra ara diyorum. Ortaya dökeceksiniz herşeyi bu ağlamaya başlıyo aratma nolur bırak da gideyim diye, deliye dönüyorum… Patlatıyorum ağzına aramıyo yine, götürüyorum annesinin iş yerine, annesi yaptın mı diyo yalan söylüyor, oğlana mesaj atıyorum, kızın söylediğinin tam tersini söylüyor.. Kızdan tam vazgeçtim gidicem, yaktım sigarayı kafam çatlayacak gibi, sonra bu bana bakıyor. Hakettin diyo. Senmi dedin bunu bana, kızın canını yakmadan odanın duvarına yaslıyorum ayaklarını yerden kesiyorum… Sonra bi anda yere bırakıyorum.. Ertesi haftalar dershane var, ben dayanımıyorum sürekli gözlerim doluyo, kaç yıl beklemişim benden önceki o kadar olayına rağmen kabul etmişim onu sonra bu bana kazığı atmış umrumda değil yüzüme bakmadan geçip gidiyo. Üstüne birde o oğlanla kafelere kuytu sokaklara falan gidiyo. Ben kendi kendimi yiyorum. 1 Haftada ettiğim 9 kavgadan sadece 1’ini ali biliyor, gerisini kimsenin bildiği yok, nerde tipi bozuk gördüm çatıyorum. Canım burnumda, kafelerde falan şarkılar hep deli ediyor beni, sonra arıyorum bu kızı diyorum şuraya gel diye, kız geliyor, öpüşüyorum bununla, sonra kalkıyorum ayağa hadi diyorum git, kullandım onun gibi bende seni, Kız seni seviyorum diyo ben dayamayıp gidip sarılıyorum. İntikam alamadan içimde kalıyo. Bu kız bana hala o 2 sene hoşlandığım kızın muhabbetini yapıyo. Bıktım usandım bu muhabbetten artık. Size söylerim dostlar intikamım acı olacak….

GÜN GELİR DEVRAN DÖNER HOROZ EĞİLİR TAVUK SEVER
konya buluşmamıza katıl hocam orda dertleşiriz sorunununu çözeriz kafanı yorma imzamda buluşma linki var