photographer_83 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Matematik öğrenmeye fem'in kitaplarıyla başlama, işin içinden çıkamazsın temelin yoksa. Adım adım matematik diye bir kitap var hangi yayın olduğunu unuttum. Öğrendiğimde mesaj atarım. Bu kitapla başlaman daha çok yarar sağlayacaktır. Daha sonra fem veya başka yayımlarla temelini güçlendirirsin

Bu arada nt mağazalarında kapıda ödeme yoluyla sipariş verebilirsin. Kargo ücreti 5-10 tl verirsin artık. Kapıda ödeme yapınca kargo fiyatı alıyorlar diye biliyorum.
yetgin adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
bulunduğum şehirden almıştım, 5 adımda ygs kitabını tavsiye ederim ayrıca bu yıl ales sınavında çıkan sorulardan 3-4 tanesi ygs'de de çıktı, elimde istersen 4 adet çözülmemiş ygs fem denemesi var kargo karşılarsan senindir Aileyiz sonuçta
Ayrıca sana geometri kitabı da gönderirim. Temel geometri..
Karşılarım tabiki sen fedakarlık yapacaksında kargoyumu karşılamayacağız adres bilgilerini yolluyorum.
yazarcizer adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Fem Dershaneleri'nin şubelerinde tüm kitapları çok uygun fiyata satılıyor. Fem Set'ler de satılıyordur muhtemelen. Bolu'daki şubesinde Kpss, Ygs kitaplarının tamamı 5 TL'den satılıyordu geçen hafta. Kpss'ye hazırlanan bir arkadaşım gitti aldı bir sürü...
Gayet ucuzmuş