Bu gün gördüm 3.5 yıldır emek verdiğim mesleğimle ilgili sitemi bu google denen mahluk sandbox a sokmuş. Ziyaretçi sayımda öyle ahım şahım değildi. 400 kişi civarı giriş vardı ama artık maalesef bir sürü emekler ile yüklediğim videolar ki bir çoğu tamamen kendi çekimim ve atölye ortamındaki çekimler. Ayrıca resimlerim ve bir yığın kendimin yazdığı otomotiv ile ilgili arıza ve tesbitler ile ilgili makalelerim. Maalesef bilgiye şu an kimse erişemiyor. Bilenler sadece giriyor bilmeyenler siteyi arasa da bulamaz. Ben google'a buradan sesleniyorum. İnşallah bir an önce çökersinde bir daha esamen okunmaz. Düzembaz google...

Tekrar ediyorum arkadaşlar bu sitemde ne para kazanıyorum ve ne de bir beklentim vardı. Ama tamamen bilgi üzerine dayalı sitemi kapatmak zorunda kalacağım. Giren olmayan siteyi ne yapalım ki...Çok ama çok kızgınım.

Adamlar spinleme yapar ve aynı makaleyi bir çok sitesinde yayınlar ve çöplük bir arama motoru oluştururlar onlara bir şey yok. Ama bir tane spama rastlayamayacağınız sitemi google alaşağı eder.

Bu günlerde kimle konuştuysam arama motorunda arama yapan arkadaşlarımız hep alakasız siteler ile karşılaştıklarını söylüyorlar.

Bu da demek oluyor ki google artık cami duvarına işemeye başladı. Sonu yakın olur inşallah...Bende artık yandex arama motoru kullanıyorum ve kullanmaya milleti teşvik ediyorum. Yeter lanet olsun sana google