Diğer arkadaşlardan da daha fazla katılım olursa hamuru hep beraber yoğurmuş oluruz. Bir kaç kişi konuşunca iki gün sonra herkes ağıt yakmaya başlıyor. Eleştirmek, beğenmemek kolaydır. Gidip kendi başınıza başlık açıp onun altında da yazıp çizebilirsiniz. Ama mesele bir masanın başına oturup herkesin fikir teatisinde bulunmasıdır.

Ben, @KARTALBEY 'in düşünceleri doğrultusunda ve konuya dair diğer yorum yapan arkadaşların yazdıklarından yola çıkarak böyle bir resmi ortaya çıkarttım. Diğer arkadaşlar da bu şekilde bir şeyleri resim haline dökerse, dökemezse bile metinsel ifadelerle anlatırsa burada beraberce tartışır, değerlendirir, bizim için en faydalısını bulmaya çalışırız. Her gün bir başlık açarak ben bunu beğenmedim, dön eskiye demekle dönülmüyor. İnsanlar tabiri caiz ise dandinimizde koşturmak zorunda değil.

--R10.NET; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 00:57:17 -->-> Daha önceki mesaj 00:53:45 --

Yöneticiler Açık Arttırma ve Sabit Fiyatlı satış diye 2 kategori oluşturdu. İnsanlar hala açık arttırma başlıklarını sabit fiyatlı satış bölümüne açıyor. Okuma yazması olmayan biri olsa zaten o başlığı açamaz. Ya bu insanlar art niyetli, ya da başlığın nerede açıldığını umursamıyor. Forumu ya da domain bölümünü umursamıyor. Ben, ihtiyacımı gidereyim gerisi umurumda değil diyor. Bu insanlara laf anlatsan da suçlu olursun. Kusura bakmasınlar.