Albos adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Adam gayet ciddi bir soru sormus.
Siz musterileri nasil cekeceksiniz? ona gore kafada bir kar marji olusabilir insanlarin.
ama siz herseyi ustu kapali, dolayli sekilde cevaplarsaniz konu farkli yonlere cekilir.
Ben konuda da belirttiğim üzere bu işi yapmak isteyenlerin konuya şunu yazmalarını istedim.
Evet bana uygundur ben çalışmayı düşünürüm.

bunu yazanlar ile sistem aktif oldugunda detaylı görüşmeler yapılacak. Hiçkimse emeklemeden koşmaya başlamadı. dolayısı ile bizim de bir emekleme dönemimiz olacak, çalışacağız, başaracağız. Başarmak için önce bir hedef belirlenmeli, hedefe doğru ilerlemeye çalışılmalı, ama hedef çok büyüktür hedefe varamayız ama hedefe doğru gitmiş oluruz geriye doğru değil.
İlerlediğimiz kadar ilerleriz.
Bu iş gerçekten ciddi ve iyi kazandırabilecek bir sistem.
Neden?
Nedeni şu: iki kebapçı düşünün birisi sadece dükkana gelen 10 müşterye hizmet ediyor, diğeri de 10 müşeriye, derken sisteme kaydolan ebapçı 12 müşteriye hitap ediyor, diğeri 8 müşeriye düşecektir. 8 müşteriye düşen kebapçı da sisteme dahil olmak isteyecektir.
Müşter çekmek kolay, sisteme üye dükkan bulalım o yeterlidir. gerekirse seo, gerekirse google reklamı ama mutlaka insanlara sistemi duyurmaya çalışacağım