wmyolcu adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Bu ne tutarsızlık WSBGDH

Adamı küçümse sonrada ben rakibime laf söylemem.
Yav sataşacak başka yer bulamadın mı sanki onu ben söylemişim tanımıyorsun etmiyorsun ben sana WPSEO hakkında birşey sormuşum uzattıkça uzatıyorsunuz sakız gibi iki kişi.Laf dalaşına veya laf anlatmaya hiç giremeyeceğim kusura bakmayın. Beni tanımıyorsunuz, ben öyle demedim ama desem ne farkeder çoğu insan biliyor herkes yaptığı işlerle ortada. Yukarıdaki postumda beğendiğim yönlerinide söyledim. Yani bana ağzımı açtırmayın şurda açarsam destekleyecek çok kişi çıkacaktır mesajımı, üstelik çalışma yaptıranlardan (bana çalışma yaptıranlar değil Herkesin bilgi düzeyi ve yaptıkları ortadadır.

Ben sana WPSEO ile ilgili bişey sormuşum nereye çekmişsin o zaman bilmediğin şeye ne konuşuyorsun birader?

Anlamıyorum bu milleti bilmediği şeye konuşur sonra da başka açık arar. Bilgilerinle gel bana. 2 tane sağdan soldan derleme içerik optimizesi makalesiyle ne yazık ki SEO hakkında millete âhkâm kesilmiyor. Hadi bunu bana seo hocası söylese eyvallah derim çok uzun süredir oradasın derim ama sen söyleme ne olur güldürme beni.

Konudaki son mesajımdır, eklentilerle ilgili yazacak varsa cevaplarım tarafıma kişisel eleştirileri yanıtlamayacağım.

Kolay gelsin.