Siz yine az kaptırmışsınız. ben 1000 tl nin üzerinde para kaptırdım. Alnımı her secdeye koyduğumda Rabbime yalvarıyorum ettikleri yanına kalmasın diye. Bir kez olsun beddua etmedim kendisine fakat Yaradan'a inancım tam ki bunca günahın bedelini muhakkak ödeyecek. Tuğra Residance diye bir sitede kalırmış kendileri. Aidatını ödeyemediği için site yönetimine borçlanmış. Para olarak alamayınca site yönetimi karar alıp web sitesi yaptırtmak istemiş. Siteyi 1-2 ayda zorla yapan MUSTAFA EFE ÇILDIR isimli şahıs site yönetimini de mağdur etmiştir. Site yöneticisinin dediğine göre Polis hakkında arama emri çıkartmış. Aranıyormuş sahtekarlığın ve dolandırıcılığın usta ismi MUSTAFA EFE ÇILDIR. Sen ömrüm boyunca dualarımdan eksik olmayacaksın. Ben 1000 tl parayla bişey kaybetmedim, fakir olmadım. Sen de zengin olmadın. Ama yazık üzülüyorum sana. Hayatını sürdürebilmek için insanlardan çalmaya, hayasızca dolandırmaya mecbursun. Çünkü böyle yetiştirilmişsin. Ben 1000 tl den fazla paraya sunucu almadım. Hayat tecrübesi satın aldım benim bir zararım yok. Hesap gününde sorguya çekildiğinde o yüzünün ifadesini çok ama çok merak ediyorum. Hakkım ve diğer arkadaşlarımın hakları kuruşuna kadar haram olsun. Yazıklar olsun MUSTAFA EFE ÇILDIR.