ayzeff adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Marka'da sadece farklı olan dediğimiz gibi marka yoksa imalatın hepsi aynı....
En çok çekindiğimiz konulardan bir tanesi zaten bu katalog'ta süsle ama halıya gelince farklı olsun bu olmayacak kesinlikle , Halıda 2 çeşit var polip ve akrilik. Akrilik ürünler daha canlı durur. poliplerden size vermiş olabilirler.

Baskı hatası kesinlikle öyle birşey olmaz o kadar detaylı işlemden geçiyor imkanı yok baskı hatası ama onda da size defolu ürünü vermiş olabilirler...

Tavsiye olarak video çekimi kesinlikle dikkate alacağım....

Rica etsem fiyatları nedir yazabilir misiniz.?
Üstad biz uzun yolluk tarzında iki halı aldık. Salon için büyük halı aldık. Yatak odası ve çocuk odası için de ayrı birer halı aldık. Hepsinin boyutu ve kalitesi farklıydı. Misal salondaki halıyı ince aldık , çocuk odasındaki kalın, sıcak tutsun diye. Bu yüzden düğün telaşında o zaman ne harcadım bilmiyorum. Ama sana tavsiyem akrilik,polyester,yün gibi seçenekleri faydaları ve zararları ile beraber sitende açıklaman ve insanları bilgilendirmen.

Ben mesela bir halı aldım. 2-3 ay boyunca tüy verdi. Arkadaş elimle günlerce tüy çıkardım ya. O kadar eziyet oldu bana.

Bu yüzden müşteri ne aldığını pek bilmez. Siz bilinçlendirirseniz ikinci defa sizi yine tercih edeceklerdir.