Merhaba Arkadaşlar ,Şuanda Kulanılmakta olan vBulletin 4.x PublishingSuite Lisansımı ve vbseo 3,6,1 lisansımı satmak istiyorum.
İki Lisans İçin istediğim Fiyat( Fiyat sondur,daha aşağısını lütfen önermeyiniz )
Ödeme Yöntemi : Yanlızca halk bankasında hesabım var(paypal istemiyorum)
Açıklama:
4.x PublishingSuite Lisans aldığımdan beri hiç kurulmadı,halen daha 3.8.7 versiyonu forumumda kurulu. Alacak olan arkadaş ödeme yapması durumunda 3,8,7 dahil tüm Lisanslı Dosyalar Tamamen silinecektir elimde Lisanslı dosya kalmayacaktır ve ardından Tüm Lisans Bilgilerini vereceğim. Vbseo en son 3,6,1 indirilebilir durumda olup yenilenmek istenirse 35$ a yenilenebilir durumdadır.
Lisans Bilgilerini verdiğimde Ticket atarak Lisansı Kendi üzerinize alabilirsiniz.
Not: Kesinlikle Şu Şekilde tekliflerde bulunmayınız İlk lisans Sonra ödeme gibi . Çünkü ilk ödeme alırım sonrasında Lisanslı dosyaları siler öyle teslim edebilirim.
*Ödeme İstediğim Hesap Numarası Sahsıma aittir. Herhangi kişinin hesabını kullanmamaktayım.
*Lisanslara ait gmail adresleride verilecektir.
Lütfen anlayışınıza sığınıyorum son fiyattır ve sağlık sorunu nedeniyle satıştadır.Lütfen ciddi olmayan alıcılar aramasın.