sen işi biliyormusun ?
yoksa reklammı yapıyorsun?
düşürdüğün yok ettiğin kaç siten mevcut?
kimlerin sitelerini düşürdükten sonra yüzlerce bahane ürettin?
işlerin zorlaştı artık şimdi daha fazla siteyi spama sokacaksın
Bakıyorum celallendin.
Şuana kadar düşürdüğüm veya ceza sorunuyla karşı karşıya bıraktığım bir site bile
bulunmamaktadır.
Hiçbir site düşürmediğim için bugüne kadar senin reklam sandığın imzamdaki konuya
bir tane olumsuz yorum yapılmadı.
SPAM çalışmalar yapmadığım için cevap verme gereksinimi duymuyorum.
Daha öncede söyledim, postlarla reklama ihtiyacım yok. Parasını verir alırım.
Bunun dışındaysa işler zorlaştığı için meyuza.com.tr olarak gelip, e-ticaret ve CMS'lerde Türkiye'nin en büyük geliştiricilerinden bir marka olma hedefi kondu?
Varya sırf sen ve senin gibiler yüzünden şuraya yorum atmak istemez olduk. Ben yazmışım güncellemeyle ilgili birşey, sen tutmuş mevzuyu işe bağlamışsın. Sanane kardeşim? Benim kazandığım veya kazandığım para seni ıgralamaz ki. Neyin kafasını yaşıyorsun?
Madem konu açmışsın adam gibi konunun arkasında durda insanlar gelip fikirlerini paylaşsın. Yok duramayacaksan konuyu oraya buraya sallayacaksan hiç açma daha iyi.
Haydi kolay gelsin sana.
Sosyal Medya ile ilgili sinyalleri penguen güncellemeleri öncesine çekebilir.Çöplüğe dönen facebook ve twitter dua edecektir google'a.
Hacklinki 3 sene önce de çözeceğiz diyorlardı.Ama yok öyle bir şey.Çözülmesi kolay değil.Gold domainlerden alınan linkleri geçersiz sayması için o domainleri otorite değerini aşağılara çekmesi gerekli.Bu da imkansıza yakın.Belki özel sektör sitelerini kısmi anlamda kontrol altına almak için değişikliklere gidebilir.Ama üniversiteler,devlet sitelerinden alınan linkler önemini koruyacak.Bu sitelerden gelen linkklerin(hacklink olanlar) ancak şikayet yolu ile spama düşmesi mümkün olabilir.Bu da algoritma ile değil elle müdahale ile olabileceği için çok hızlı bir çözüm olmayacaktır.Hacklink öyle bir noktaya geldi ki ilk sayfalarda yeralan birçok site bu yöntemi kullanıyor.Google ancak ciddi sayıda çalışan alıp şikayetlere hızlı müdahale ederse belki bu tarz bir çalışma(blackhat) geçersiz duruma düşürülebilir.
5 sene önce de seo öldü deniliyordu.Ama işini yapan kazanmasını biliyor.
+1 bende katılıyorum yorumunuza Savaş üstadım.
"Bunun dışında iyi oldu. Sosyal medya'yıda adam gibi kullanmak lazım. Abartanı patlatsın süper olur valla." dedim ancak arkadaş konuyu diğer konularında olduğu gibi sataşmaktan yana kullandı.