Fazla mükemmeliyetçi bir insanım. Bu durum çoğu zaman sıkıntı yaratıyor. Ya tam olsun yada hiç olmasın derim hep. İllede ikisinden birini seçmek zorunda kalsaydım diye çok düşündüm ama... ı ıh... ikiside olmadı.
İkiside kendi içinde gerçekten çok güzel. Nasıl ve nerede kullanılır bilemem, iyi düşünmek lazım. Ama alanadı satış için değil. Yabancı bir kelime yada markalaştırmak için özel sallama bir isim olsa tamam derim. Ama Türkçe oldukları için her ikiside alanadı satış için uygun değil diye düşünüyorum. İllede seçicen birini yoksa fururum seni derseniz 2 numara derim
Evet, belki kesinlikle bulmak kolay değil, ama bence biraz daha düşünüp çok daha akılcıl isimler bulunabilir. Çünkü sahneye çıkmak için ilk adım fazla önemli. Hele sizin gibi aktif ve sıcak piyasaya oynayan bir insan için (Tabi bu arada kendiniz içinmi düşünüyorsunuz bilmiyorum). Belki ben çok seçici olduğum için böyle düşünüyor olabilirim. Doğru yada yanlış, sonuçta kendi fikrim. Size lazım olanda farklı fikirler. Harmanlamak tabiki size düşüyor.
Saygılar
.