Merhaba arkadaşlar,
Bir adwors hesabı oluşturdum ve 100 TL bakiye yükledim ardından da bir reklam hazırlayıp yayınlamak üzere gönderdim ve incelemeye alındı. 1 gün sonra hesabıma girdiğimde üst kısımda kırmız yazı ile uyarı şeklinde ; " Google AdWords hesabınız, bu veya ilgili bir hesaptaki fatura bilgileriniz doğrulanamadığı için askıya alınmıştır. Şartlar ve Koşullarımızı okuyun. " yazıyordu ...
Bunun sebebi nedir ? Nasıl çözerim ve adwors konusunda bilgili olup reklamımı yayınlamama yardımcı olabilecek birisi varsa binlerce kez Allah razı olsun şimdiden teşekkürler hepinize.
vekolay adlı arkadaşımızın dediklerini harfiyen yaptığınızda sistem tarafından otomatik mailler ile cevap verilecek size. sizde telefonla arayıp destek hattındaki elemanlarla muhattap olucaksınız onların zaten dünyadan haberi yok. yani demek istediğim şudur ki reklamınızı kendiniz yayınlayamazsınız. Adwords
APİ kullanan türkiyede bu işi yıllardır yapan bi ajans bulun. o ajans sizi biraz dolandırsın biraz paranızı yesin vs. aynı gün içinde reklamınız yayınlanır.