Konu kilitlenebilir

Arkadaşlar büyük bir projeden bahsetmek istiyorum. müracatlar olursa değerlendireceğiz.
Devamlı bir kazanç kapınız olacak. Yemeksepeti tarzı bir oluşum içerisindeyim.
Her ilden lokantaları, kebapçıları sisteme dahil edeceğiz, sisteme dahil ettiğiniz lokantalardan, kebapçılardan 1 yıl boyunca gelecek sipariş tutarlarının % 2 gibi bir tutarı sizin olacak. şu an rakam konusunda %2 yazıyorum ama ilerleyen günlerde bu oran arttırılabilir. sistem henüz faal değildir. 1-2 gün içinde aktif etmeyi düşünüyorum.
Her ilden 1 kişi bu görevi üstlenebilir, büyükşehirlerden birbirine uzak 2 yada daha fazla kişi olabilir,
Büyük ilçelerden de görev almak isteyenlere kapımız açıktır.
Gerek sitelerinizde duyurarak, gerek face twitter sayfalarınızda duyrarak, gerekse direk görüşme yaparak sisteme üye kabulünü sağlayabilirsiniz.

Şu an için sadece bu işi yaparım diyenlerin müracatlarını bekliyorum. Gelişmeler başvuru yapanlara duyurulacakır.

yukarıda yazdıgım oran temsili olup müracat edenlere daha sonra net bilgi verilecektir.

Sistem nasıl işleyecek?
siz sisteme lokanta abonesi yapacaksınız. abone bize müracat eden kişilerden gelen yemek siparişlerini ulaştıracak, ödemeyi şu an için kapıdan ödeme şeklinde tahsil edecek, bize de aldıgı ödemeden belirli bir oran verecek, bu oran sizinle paylaşılacak. Müşteriler ilerleyen dönemde ödemeyi kredi kartıyla sitemize yapacak. lokantaların ödemesini biz yapacağız. iş aslında gayet ciddi bir iştir. şu an için sadece 1 ilde çalışmalar yapılmaktadır. bunu yaygınlaştırmak istiyoruz.

Lütfen kimse işi sulandırmasın. ciddi olanlar Ben yapabilirim şeklinde konuya cevap yazması yeterlidir.

Sizlerden ricam Konuyla ilgili pm göndermeyiniz. konuyu baltalamayınız.
ciddi olarak bu işi yapmayı düşünenler (sadece merak sorularına cevap zaman almaktadır ) sorularını konuya yazarak sorabilirler.
Çalışmayı düşünenler:
https://www.r10.net/members/35046-sinnerxx.html Sakarya için çalışmayı düşünüyor.

Konu kilitlenebilir, Baltalar sayesinde artık anladım ki r10 da ortak bir çalışma işine girilmesi imkansız gibi görünüyor, Herkes çok çalışıp herkes hakkettiğinden fazla kazanıyor ki buradan verilecek ücreti rahat rahat eleştirebiliyor.

Konu kilitlenebilir