Büyük bir proje için bu 2 sinden hangisini önerirdiniz?
Kebirhostta barınan pek çok sitem vardı, müşteri hizmeti olsun, yardımseverlilikleri olsun kuşkusuz kusursuz. Hiç bir sorun yaşamadım
Okudugum 100 yorumdan 1 si belki olumsuzdur. Bunu hakediyorlar da. Ancak bazı yüksek hitli sitesi olan arkadaşların sorunlarını okudum. Acaba diyorum büyük bir proje de uzun vadede kebirhost ile sıkıntı yaşar mıyım ?
Ne kadar ekmek o kadar köfte sonucta, o da var. fiyatları da çok uygun piyasaya göre, uzun vadede güven problemi yaşamam içn bir sıkıntı var mı sizce? Çünkü diğer yandaki daha kurumsal görünümlü ve yüksek fiyatlı siteler bana "acaba" sorusunu sorduruyor ister istemez?
Gelelim natroya, türk firmalarından en çok site barındıran sanırım, büyük projeler de biliyorum natroda barınan. Ancak natro ile de çok sıkıntı yaşayan duydum, müşteri hizmeti 0 diyorlar. Hatta en çok olumsuz yorum gördüğüm natro şuana kadar. Tabi kullanıcı sayısı arttıkça olumszu yorum da artar o ayrı konu. Ama bu kadar olumsuz yorum, şüphelendiriyor beni.
Çok kararsızım hosting seçimi konusunda.
Bu konuda fikirlerinize ihtiyacım var.
Sizce kebirhost mu Natro mu ? Yoksa türk hosting firmalarından başka öneriniz var mı ?
Özellikle şu proje şu firma ile çalışıyor gibisinden örneklerle cevaplarsanız çok sevinirim.
Teşekkürler