RoxiRox adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Sitem biran 5,5kdan 1k ya kadar geriledi ne zaman kadar sürer arkadaşlar bu sorun.
buna sorun demiyelimde siteleri gidenlerin ortak yanlışları olarak düzeltelim..paket backlinkler (özgünlük yok bundada), site içi hatalar, 404 hataları, bilinen bazı doğruların yanlış olması.aşırı tag kullanımı..kategori, post, arşiv ve taglar arasındaki oran (çok önemli).duplicate içerikler..spam içerikler..bir script alıp ordan burdan video,oyun çekip aynı şekilde hiçbir özgünleştirme yapmadan (css,tema vs) aynı şekilde yayınlanması gibi..

elbetteki sebep tam olarak bunlar mı? algoritmayı çözsem şu an kral olurum o ayrı ama sadece google forumundaki index sorunları başlıklı yazıları okumanız yeterli..

http://www.google.com/support/forum/...hl=en&start=20

sorun düzelirmi? ben açıkcası şu an sitelerim çok hızlı açılsın ben genel server optimizasyonu ile (dedicated server) google speed testinde ortalama 90 lara ulaştırdım siteleri..başka site içi optimizasyonlar yapıyorum..öyle şeyler gözümden kaçmışki..ayrıca kendime tamamen kendi sitelerim ile oluşan güçlü bir network ağ kurmak için çalışıyorum.asla hacklink değil..