Merhaba arkadaşlar yaklaşık 6 ay önce başladığımız bir proje vardı.
islami-hotel.com adresi bazı nedenlerden dolayı hiç bişey yapamadık ve elimde kaldı böyle durmaktansa siteyi satmaya karar verdim..
Öncelikle adsense ve otellerden rahatlıkla para kazanabileceginiz bir sektör bunu bellirtmek isterim..
İslami oteller çok fazla yok elle sayılacak kadar az ve onlardan reklam almanız çok kolay..
Ben daha siteyi açmaya yentendigim sıra 2 otel ile görüşmüştüm sitenin oturması ardından çalışacaklarını belirtmişlerdi gerekli email adresleri arkadaşlara verilir..
site için 1 adet tema düzenlettirdim arkadaşlar tamamiyle özel bir hal aldı iç yapısı ile..
Özel galeri sayfası oluşturdum php wp kodları ile :
bknz sonraki ve önceki resimler resimlerin sag ve solunda görünür.
Temada yıldız ve rdf eklentileri çok güzel bir şekilde temaya uygulanmış ve çalışır durumda ..
20 aralık tarihinde ekledigim konuyu anında index alıp yıldız ve rdf olarak da google görmüş durumda..
bundan sonra sizin yapmanız gereken siteye çok az bakmak ve para kazanmaya başlamak..
Bi ara adsense denedim sitede 0.10 dan aşagı gelmedi eger merak edenlere aşagıda adsense resmi bu zamana kadar gelen tık sadece şuanda aktif olan sitenin üstündeki reklam eklendi hiç bir yere başka tarz reklam ekliyerek denemedim.
http://www.islami-hotel.com - 24.03.2013 Tarihli Site Analiz Raporu: Google Pagerank: 0
Google Indexi: 471
Google Görsel Indexi: 701
Google Backlink: 0
Alexa Dünya Sırası: 24.174.629
Alexa Ülke Sırası: 0
Alexa Backlink: 4
Yahoo Indexi: 30
Yandex Index: 428
Dmoz Kaydı: yok
Domain Yaşı: 0 yıl 6 ay
Site Lokasyonu: Türkiye
Kategori, sitenin içeriği nedir: islamic otel