Merhaba R10.net ailesi, bugün sizlere geliştirmiş olduğum
Hoslandim'ı tanıtıcağım. Şimdi
Hoslandim.me nedir ne değildir hepsini açıklıcam.
Hoslandim.me 11 Mart 2013 tarihinde
İdris Kahraman tarafından kullanıcılara Beta sürecinde yayıma sunuldu. Kısa bir sürede büyük ilgi gördü ve hala görüyor.
Yukarida ki fotoğrafta gördüğünüz gibi açıldıktan bir kaç gün sonra baya ilgi çekti. Ve saldırılarda ardında durmuyor. Şuan sunucumuzda 1000 üyeden fazla kişi bulunuyor. Günlük 1000+ tekil ziyaretçi alıyoruz. Günde 100'den fazla üye geliyor. ALLAH nasip ederse iyi yerlere geliceğiz umarım. Sunucumuzda 500'den fazla kullanıcılarımızın yüklemiş olduğu resimler barınıyor.
Şimdi sitenin amacını anlatıcağım.
Hoslandim.me adlı projemiz kullanıcıların birbirlerine soru sorabilceği, takip edebilceği ve hoşlanabilceği bir web platform sayfası. Kullanıcı fotoğraf yükleyebiliyor, fotoğraflara yorum atabiliyor, durum güncelleyebiliyor ve durumlara kullanıcılar yorum atabiliyor. Ve bir çok daha özellik burada. Kullanıcılarımızın %70'i geri dönüyor siteye. Bu sayede sitemiz hiç boş durmuyor öğlenleyin ve akşamleyin sunucumuz çok yoruluyor. Bir durum paylaşarak tartışabiliyorsunuz. Facebook ve Twitter hesabınızda paylaşarak daha çok kişi sizi takip edebilme imkanı var.
Şuanlık İstatislikler (1,5 hafta süreci):
Alexa Dünya:
2,265,546
Alexa Türkiye:
14,830
Google İndex:
3,580
Kaç aktif kullanıcı:
20 - 30 kişi aktif oluyor gün içinde ve artıyor.
Kaç Üye:
1,109 ve artıyor gün geçtikce. Kısacası bunlar
Tek istediğimiz Türk kullanıcıların destek çıkması türk projelerine
Site:
Hoslandim.me
İletişim:
idriskhrmn@hoslandim.me
Twitter:
@hoslandime
Reklam:
Konuya Git.
Hadi siz de profil adreslerinizi yorum olarak atabilirsiniz