@KARTALBEY; şimdi öncelikle bilmiyorum bu forumda yada bu işte ne kadar eskisiniz. Fakat ben yeniyim. Yani sonuçlarını ancak zamanla anlayacağım. Fakat mantığıma yatan şekil budur.
Bunun yanı sıra keşke öneri için açtığımız konuya gelip. Yönetimle ilgili sorunlarından bahsetmek yerine gelip kategoriler ile ilgili önerilerini söyleseydin.(şimdi konuya baktım mesajın silinmiş ama gittim mailden buldum. )
O zaman tartışıp değişiklik için fikir alışverişinde bulunup yönetimden öyle isterdik.
o günkü mesajın şu cümle ile bitiyor.
makinist99,
şu konuda hak gaspı ile itham edildiğim için r10'da daha fazla kasmıyorum. benim yönetimle sorunum yok. bütün sorun satış konularını domain satış ana bölüme açanlardan kaynaklanıyordu. ayrıca bu zamana kadar zaten bu bölümde düzenleme gerektiği çoğu kez yazılıp çizildi, ancak uygulanmadı. aşağı yukarı herkes düzenlemeye şaşırdı. olumlu veya olumsuz olmasından ziyade bir değişikliğin olması beklenmiyordu. o nedenle daha önce yazılan önerilerin tekrarı olur diye fikir beyan etmedim. kimse de etmedi zaten. ama düzenleme yapılınca görüş bildirme ihtiyacı hissettim, çünkü bu yapılan düzenleme domain bölümünü geriye götürür. bu düzenleme ile r10'da domain satış bölümü bitmiş demektir. bunun sağlamasını çok kısa zamanda herkes görecek. şurada 50 kişiden görüş alsak hiçbirisininki birbirini tutmaz. ben yol yakınken madem düzenleme yapılıyor, bir şeye benzesin, alıcı ve satıcının ihtiyacı görülsün diye söylüyorum. yoksa mevcut düzenlemeyi savunan varsa buyursun savunsun. 1-2 ay sonra görürüm savunanları...