syf01 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Haklısınız hocam ama sizin verdiğiniz örnek çok uç bir örnek. 10 hitli siteden 10 tık gelse bile şüphelidir hatta %99 hile vardır. Ama sayfa to 'nun %6 - %10 olması şüphe uyandıracak bir durum değildir. 500 gösterim olmuş 50 tık gelmiş gayet başarılı bir reklam yerleşimi derim şahsen.
haklısınız hocam uç örnek ama şehir efsanesi değil demek istiyorum

TcL adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hocam yani benim oranlarda veya yerleşimde sıkıntı mı var bunumu demek istiyorsunuz?
yok hocam sayfa to nuz aşırı değil zamanında bende uzun süre %8-%10 arası kazandım ve bir sıkıntı çıkmadı

fuigo adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
kesinlikle hatalı bilgi veriyorsunuz. Adsense yi iyice araştırmanızı tavsiye ederim % 40-50 lere kadar makul görülüyor dünya genelinde. Siz mantığınız doğrultusun da yorum yapıyorsunuz gibi geliyor bana.

Bu işi yapan insanların bizzat tecrübe ettiği değerler bunlar. Siz bu üstte bahsetmiş olduğunuz varsayımların düşünce çerçevesinde değilde bilimsel bir alanda ispatlayın bende bu dediklerinize inanayım. Mesela Adsense de bana sayfa to oranı % 50 olursa büyük sıkıntı vardır diyen bir adsense çalışanı makalesi gösterebilirsiniz yada buna benzer bir şey ?
bende söylediklerim kesin doğru demiyorum hocam ama %50 sayfa to su olan bir adsense hesabının %100 incelemeye gireceğine eminim. Buda dediğim gibi dolaylı yoldan banlanma ile alakası olduğunu gösteriyor. He banlanır veya haklı bulunur banlanmaz o ayrı tabiki. Burada anlatmak istediğim %3-4 civarlarında bir sayfa/reklam gösterim oranının en sağlıklı ve şüphe uyandırmayan to oranı olduğudur.