Jeito adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
pardon bilmediğim için soruyorum, film siteleri zaten direkt olarak vk dan videoları yayınlayamıyor mu ? yani bu playerin vk videoları açması neyi değiştiriyor? Saygılar hocam
tabi ki, ilk kez bu işlere giriyorsanız bilgilendirelim
Yıllar içinde özellikle film kelimesinde ilk sayfadaki hemen hemen tüm sitelerle çalışan biri olarak şu şekilde, özgün playerın faydalarını söyleyebilirim

Vk com şuan için iframe embed vermekte, bu iframe olması nedeniyle hafif de olsa eksi bir nottur.

ikincisi vk nın şuan ki playerın da olmayan özellikler bu playerda var
sonrasında, özgünlük yani orjinal bir player index ve aramalarda siteyi iyi etkiler.
yine, bu playerdaki kazanç modulleri ve iyileştirmeler bu playerı almaya sizi sürükleyebilir.

yine ek geliştirmelere musait bir yapısı olduğu için özellikle embed yapısında değişiklik yaptırıp insanların sizin upload ettiğiniz videoları çekmesini özellikle büyük bot sistemlerinin alıp hazır içerik olarak sizden bile hızlı başka sitelre index kazandırmasını engelletebilirsiniz.

Yıllardır, piyasada tektim hala da bazı alanlar olarak tek sayılırm
Yarı bot yarı player sistemler gibi görebilirsiniz playerlarımı .
Bu süre zarfında yaptığım dağıttığım (free olarak da dagıtım yapmıstık) ya da sattığım player sistemlerinde zaten hep o sitelerin direkt embed çıkışları vardı

videobb videozer, movshare, twitvid , faceboo vb siteler ve bunlar onlarca satıldı büyük siteler dahil kullandı ve hala kullanımda siteler mevcut.

Bu sitelerin cogunun zaten direkt ekleme ve gösterimi mevcut idi.

Bu yeni med çekirdekli yeni playerı da incelerseniz siteleriniz için bir çok yeni avantajlar getireceğini görebilirsiniz.

Ek olarak sadece benim playerlarıma bakmayınız
Php ile de hali hazırda satışta ve satılmış sistemler bile oldu ki bunlar da alındı.
Hatta vk için proxy hizmeti bile satılmıştı.
Piyasaya adapte oldukça "neden" sorusunun cevabını kendiniz de alacaksınız zaten

Ayrıntılı anlatamaya çalıştım umarım faydalı olur iyi forumlar