sasaleyte adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
eğer video yüklettirdiyseniz izlenme alamazsınız.Açıklamaları etiketleri falan teker teker girmeniz hiçbirşeyi değiştirmez.Çünkü youtube ses ve görüntü okuyabiliyor, sizdeki videoların aynısı onlarca yüzlerce kanala yüklenmiş oluyor.Kopya içerik olacağı için youtube tarafından otomatikmen filitreye alınıyor.

Ben 1 video yüklemek için yüz tane video izliyorum nerdeyse, yani o kadar kolay olmuyor bu işler 100 video yükleyip beklemeyin.Az ama öz yükleyin.

Eğer videolar özgünse ve yine hit almıyorsa videolarınız ilgi çekmiyor demektir.
Kardeş ben zaten öyle binlerce izlenme ve tık beklemiyorum. Dillerde dolaşan günlük 50$ ve üzeri kazançları da beklemiyorum. Günlük 50 tık ve getireceği 5$ dan kastım. Evet haklısın ben toplu yüklettiğim vieolardan pek bir şey beklemiyorum. Ancak ne yani şimdi bu kadar kazandığını söyleyen arkadaşlar hep özgün video mu yüklüyorlar. Daha dün, senin dediğin gibi 50 tane video izleyip hepsini indirip parça parça kesip sıfırdan yaptığım ve müzik vb. bir şeyde olmayan 5 video anında eşeleşen üçüncü taraf içeriği dedi ve 3 saatlik emeğim hiç oldu. Ben anlam veremedim. Nasip işi demek ki bu bir nebzede.